Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Valeriu Iftime, cuvinte frumoase despre Denis Haruţ: "E un băiat deştept, joacă ce vrea antrenorul!"

EXCLUSIV | Valeriu Iftime, cuvinte frumoase despre Denis Haruţ: "E un băiat deştept, joacă ce vrea antrenorul!"

FC Botoșani

Comentarii

Valeriu Iftime, patronul Botoşaniului, a vorbit din nou despre Denis Haruţ (21 de ani) şi transferul său ratat la FCSB, după ce fundaşul a marcat un gol în victoria cu Dinamo, 4-0 pe teren propriu.

Denis Haruţ a refuzat să semneze cu FCSB, după ce cluburile se înţeleseseră la suma de transfer, pentru că nu i-au convenit condiţiile contractuale oferite de echipa lui Gigi Becali. A rămas la FC Botoşani, a fost titular în victoria cu Dinamo şi a marcat golul care a închis tabela la 4-0 pentru echipa lui Marius Croitoru.

Golul marcat de Haruţ a fost un prilej bun pentu Valeriu Iftime ca să vorbească din nou despre fotbalistul său. Iftime l-a lăudat pe Haruţ: "Haruţ este un băiat deştept. Jacă ce vrem noi, ce vrea antrenorul joacă, aţi văzut. De el ştiam că nu a fost afectat", a spus Valeriu Iftime pentru Telekom Sport, după FC Botoşani - Dinamo 4-0.

FC Botoşani a învins Dinamo cu 4-0, pe teren propriu, în etapa a 18-a din campionatul Ligii 1.

Denis Haruţ a refuzt să semneze cu FCSB!

Gigi Becali l-a vrut pe Denis Haruţ la FCSB şi a negociat cu Valeriu Iftime, omologul său de la FC Botoşani, pentru serviciile sale. Cluburile au bătut palma şi jucătorul s-a prezentat la birourile FCSB pentru a semna contractul, însă condiţiile oferite de FCSB nu i-au convenit. Haruţ n-a vrut să semneze un contract pe doi ani, plus altul valabil pe cinci ani, care să înceapă din 2022.

Valeriu Iftime l-a lăudat şi atunci pe Haruţ, chiar dacă nu i-au mai intrat în cont 800.000 de euro, atât cât plătea Gigi Becali pentru transfer: "Surprins şi nu chiar, adică sunt surprins că n-a semnat, da. Dar de ce n-a semnat, nu mai sunt surprins şi am fost de acord cu copilul. El a fost pus în faţa unui contract pe 7 ani şi a zis că nu semnează pe 7 ani, că nu se vede peste 7 ani având 16.000 euro la FCSB pe lună, ipotetic vorbind.

Având în vedere şi istoricul lui de la Timişoara, unde era dependent de alţii, a zis că vrea să fie liber, să joace fotbal, nu-l interesează banii, FCSB-ul sau altă echipă, vrea să joace şi va câştiga mai mult. Acest copil nu fuge după bani, nu vrea la FCSB aşa cum au vrut alţii când au plecat de la mine, parcă au prins pe nu ştiu cine de picior şi plecau fără să se mai uite în spate.

FCSB-ul la prima vedere îţi dă un elan, o atitudine şi o stare în care spui că eşti cineva. El nu crede în termen scurt, el vrea pe termen lung. Pe termen lung spune că va câştiga bani şi ca atare vrea să fie liber peste 2-3-5 ani, să-şi câştige viitorul. L-am felicitat pe copil pentru că are această putere, că nu e la fel ca Moruţan, ca Miron, care atunci când au primit de la FCSB"
, a spus Iftime la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: valeriu iftimedenis harutfcsbcontracttransferfc botosani 

viewscnt
Articole similare