You are here:

EXCLUSIV | Veste proastă pentru FCSB! Un om de bază s-a accidentat şi ratează derby-ul cu CFR: ”A picat când nu trebuia”

EXCLUSIV | Veste proastă pentru FCSB! Un om de bază s-a accidentat şi ratează derby-ul cu CFR: ”A picat când nu trebuia”

Fotbal

Comentarii

Mihai Bălaşa s-a accidentat la un antrenament de dinaintea partidei cu Craiova şi a ratat meciul cu FCSB.

"Sper ca în două, trei săptămâni să fiu pe teren", a declarat Mihai Bălaşa pentru Telekom Sport înaintea derby-ului FCSB-Craoiova. Dacă va lisi două săptămâni, fundaşul va rata ultimele două meciuri din turul playoff-ului, cu Sepsi şi derby-ul cu CFR, iar dacă va lipsi trei săptămâni, va pierde şi returul cu Astra. 

(Rep: A picat când nu trebuia...) "Aşa e. A picat într-o perioadă în care nu trebuia să pice", a declarat Bălaşa. 

Bălaşa s-a accidentat cu două zile înaintea derby-ului cu Craiova, la unul dintre antrenamentele echipei. A suferit o întindere şi a devenit indisponibil. 

Teja a fost nevoit să-l înlocuiasă în formula de start a echipei, iar la final s-a declarat nemulţumit de prestaţia apărării.

"Mă deranjează că luăm goluri. Îmi place să văd o echipă care revine, înseamnă că avem un psihic puternic, dar mă deranjează că luăm goluri prea uşor. Luăm goluri uşor şi nu merităm să luăm lucrurile astea. Trebuie să fim mai atenţi, mai concentraţi şi să lucrăm mai mult pe faza defenisvă", a declarat Mihai Teja la finalul meciului cu Universitatea Craiova. 

Afla mai multe despre: balasafcsbaccidentare 

viewscnt
Articole similare