Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Veşti bune de la Ministrul Sportului: "Lucrăm, împreună cu Ministerul Sănătaţii, la planul pentru revenirea sportivilor la lucru!" 15 mai, punctul de reper

EXCLUSIV | Veşti bune de la Ministrul Sportului: "Lucrăm, împreună cu Ministerul Sănătaţii, la planul pentru revenirea sportivilor la lucru!" 15 mai, punctul de reper

Fotbal intern

Comentarii

Ionuţ Stroe, Ministrul Tineretului şi Sportului, a vorbit cu Telekom Sport şi a spus că, după 15 mai, ne putem aştepta ca sportivii să revină la lucru, mai ales în cazul sporturile individuale, cele care nu implică un contact direct şi nu necesită distanţare socială.

Oficialul Statului a spus că, la rândul său, îşi doreşte ca sportul românesc să-şi repornească motoarele după pauza forţată provocată de pandemi de COVID-19. Ionuţ Stroe a dezvăluit pentru Telekom Sport că, împreună cu Ministerul Sănătăţii, lucrează la un plan prin care sportul să revină, pas cu pas, la normal.

Stroe a mai spus că în România nu există sportivi infectaţi cu Coronavirus.

"În România nu avem sportivi infectaţi. Măsurile luate de noi au funcţionat încă din prima zi, chiar dacă au fost văzute la vremea respectivă drastice sau au fost extrem de riguroase. Repornirea aceasta, relansarea sportului pe care şi eu mi=o doresc ca ministru al sportului, nu doar sportivii, trebuie să o facem gradual, după nişte reguli clare şi bine definite.



Sunt sporturi individuale care ar putea porni mai devreme, a căror antrenemente nu necesită contact direct sau distanţarea socială este practic asigurată.
(n.r. - La ce să ne aşteptăm după 15 mai de care vorbea şi domnul Iohannis mai devreme? Să revină sportivii la lucru?) Da, se poate întâmpla acest lucru, planul la care lucrăm în momentul de faţă cu Ministerul Sănătăţii include un asemenea scenariu.

Tot ceea ce va defini aceste forme de pregătire sportivă, antrenamente şi ulterior, probabil peste o lună şi ceva, competiţiile, va fi foarte bine statuat prin ordonanţe şi normative care vor intra în vigoare. 15 mai îl puteţi lua ca şi reper pentru începerea ridicării anumitor restricţii care în momentul de faţă limiteayă posibilitatea sportivilor de a se pregăti. Sau a participa la competiţii"
, a declarat Ionuţ Stroe, şeful MTS, pentru Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: ionut stroesportmts 

viewscnt
Articole similare