Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Veşti bune primite de Mirel Rădoi în vederea meciului cu Islanda! Certitudinile din lot şi ultimele informaţii despre teren: "Nu le convine nici lor să joace pe un teren prost"

EXCLUSIV | Veşti bune primite de Mirel Rădoi în vederea meciului cu Islanda! Certitudinile din lot şi ultimele informaţii despre teren: "Nu le convine nici lor să joace pe un teren prost"
Comentarii

Directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal, Mihai Stoichiţă, a oferit ultimele detalii din cadrul naţionalei României, înainte de meciul cu Islanda.

  • Meciurile din semifinalele play-off-ului se vor disputa pe 26 martie, atunci când România se va deplasa în Islanda. Finala, care se va disputa în Ungaria sau Bulgaria, va avea loc pe 31 martie. Turneul final al Campionatului European este programat în perioada 12 iunie - 12 iulie 2020.

Selecţionerul Mirel Rădoi îi monitorizează cu atenţie pe fotbaliştii pe care îi va selecţiona, pentru a avea un lot valid în vederea meciului cu Islanda: "El (n.r. - Mirel Rădoi) trebuie să se hotărască la un moment cât mai apropiat de 26, ca să vadă într-adevăr care sunt în plenitudinea forţelor pentru partida asta, care nu au probleme medicale.  Poate să intervină ceva şi cu câteva zile înainte de a face convocarea, să ai vreo surpriză neplăcută cu un jucător. Dacă treci de primul meci... Probabil că Mirel are de-acum pregătită strategia. Din ce ştiu eu, au fost studiaţi toţi adversarii, ştim aproape tot despre ei. Am văzut că mai ninge şi săptămâna asta la Reykjavik, dar până în 26 probabil că se va îndrepta vremea. Odată cu montarea acelui cort... Nu pot să îmi închipui, că nu poate să fie salon de nunţi. O să fie un gazon acceptabil. Nu cred că le convine nici lor să joace pe un teren foarte prost. Nu i-ar avantaja", a declarat Mihai Stoichiţă. 

Mirel Rădoi are şi veşti bune din partea unor fotbalişti care, în iarnă, jucau foarte puţin sau erau accidentaţi: "Am văzut şi revirimente. Hagi de când a plecat joacă foarte bine, Puşcaş joacă foarte bine în Anglia, am văzut că Andone revine, am văzut în ţară jucători care nu au jucat şi evoluează foarte bine acum", a mai spus Mihai Stoichiţă. 

Oficialul FRF l-a amintit şi pe Florinel Coman în discursul său: "În această perioadă trăieşte această mică dramă, dar eu am mare încredere că îşi va reveni. Totul e să o ştie să o treacă, să fie tare psihic, să se automonteze pentru a reveni. E foarte talentat şi jucătorii foarte talentaţi au nevoie de o scânteie, de un meci care să îi aducă din nou in the game", a mai spus Mihai Stoichiţă. 

Afla mai multe despre: mihai stoichitaislanda romanianationala romaniei 

viewscnt
Articole similare