Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Victor Piţurcă crede că FCSB ar putea juca pe noul stadion Steaua: "N-ar trebui să fie o problemă!". Totuşi, nu vede cu ochi buni mutarea

EXCLUSIV | Victor Piţurcă crede că FCSB ar putea juca pe noul stadion Steaua: "N-ar trebui să fie o problemă!". Totuşi, nu vede cu ochi buni mutarea

FCSB

Comentarii

Victor Piţurcă (63 de ani) nu crede că vor fi probleme dacă FCSB va dori să închirieze noul stadion Steaua să joace meciurile din Liga 1 în Ghencea. Fostul selecţioner spune că, dacă Gigi Becali ar dori asta, s-ar putea realiza, dar nu vede de ce ar face un astfel de lucru.

Piţurcă e de părere că FCSB ar putea juca din nou în Ghencea, odată cu noul stadion de fotbal al Stelei, dacă Gigi Becali ar vrea să ducă echipa acolo. Totuşi, nu vede cu ochi buni o astfel de mutare. Antrenorul crede că va fi o atmosferă ostilă pentru FCSB.

"Acest stadion este al Stelei. Este clar acest lucru. Steaua care este în Liga a 4-a, va fi în Liga 3-a la anul, va juca pe acest stadion. Dacă FCSB va dori să închirieze acest stadion, să joace, nu ar trebui să fie o problemă. Dar în acelaşi timp, de ce să îşi permită Gigi să se ducă să joace în Ghencea. Să fie o atmosferă ostilă şi să nu joace pe terenul mare", a spus Victor Piţurcă, la Telekom Sport.

"Se numeşte FCSB şi cu asta, basta! Nu mai are nicio legătură cu Steaua"

Fostul atacant e tranşant când vine vorba despre situaţia iscată între CSA Steaua şi FCSB, clubul lui Gigi Becali. Victor Piţurcă e de părere că FCSB nu e Steaua şi echipa controlată de latifundiarul din Pipera nu mai are nicio legătura cu Steaua, chiar dacă la un moment dat s-a numit Steaua.

"De ce FCSB ar juca pe Steaua? FCSB nu mai are nico legătură cu Steaua. Probabil o să se supere anumiţi suporteri, dar ăsta este adevărul. Se numeşte FCSB şi cu asta basta. Chiar dacă la un moment dat s-a numit Steaua. Deci în primul rând depinde de Gigi Becali, dacă îşi doreşte să joace cu echipa acolo. Ministerul Apărării Naţionale, dacă este de acord şi îşi doresc să închirieze stadionul, nu ar fi niciun inconvenient. S-ar purea să joace, de ce nu", mai spus Victor Piţurcă.

Afla mai multe despre: victor piturcasteauastadionfcsb 

viewscnt
Articole similare