Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Victor Piţurcă, devastator când a auzit despre vânzarea lui Dinamo: "Să îi numim profitori". O nouă "înţepătură" pentru Gigi Becali şi FCSB

EXCLUSIV | Victor Piţurcă, devastator când a auzit despre vânzarea lui Dinamo: "Să îi numim profitori". O nouă "înţepătură" pentru Gigi Becali şi FCSB

Superliga

Comentarii

Victor Piţurcă nu crede că Ionuţ Negoiţă va ceda Dinamo prea curând şi îi numeşte "profitori" pe cei care s-au prezentat la negocieri.

Fanii dinamovişti sunt cei care strâng fonduri prin Programul DDB pentru ajuta clubul confruntat cu probleme financiare după ce patronul Ionuţ Negoiţă a anunţat că nu mai doreşte să investească în echipă. În tot acest timp, mai mulţi investitori au fost dispuşi să cumpere pachetul majoritar, dar vânzarea nu a avut loc până în acest moment.

Victor Piţurcă a avut o reacţie dură la adresa celor care s-au arătat interesaţi de echipa din "Ştefan cel Mare": "Nu cred, fiindcă sunt prea puţini oameni care se înhamă la această treabă. Păi, ca să faci o treabă bună ar trebui ca un milion, două milioane de suporteri dinamovisti să contribuie financiar, pentru ca acest club să ajungă iar acolo unde i-a fost locul. Nu, Dinamo e în colaps acum, cu toate domnul Negoiţă nu va lăsa echipa, chiar dacă spune tot timpul acest lucru şi el a fost cel care a salvat acest club şi nu cred că îl va lăsa acum. Totuşi, Dinamo trece printr-o perioadă foarte grea, nu a mai prins nici play-off-ul de doi ani de zile, nu este în regulă ca în România Dinamo să nu fie în play-off. Dacă se vor găsi investitori, cu toate că eu ce am văzut până acum eu cred că putem să îi numim profitori, nu investitori, poate Dinamo ar reveni", a declarat fostul selecţioner pentru Telekom Sport. 

Victor Piţurcă: "Să revină Steaua în prima ligă, să revină Petrolul, să revină U Cluj, UTA"

Victor Piţurcă nu a ratat ocazia nici de a-l "înţepa" pe Gigi Becali, cu care nu se află în cele mai bune relaţii. Fostul selecţioner consideră că Steaua Bucureşti se află în Liga 4 şi că pentru fotbalul românesc ar însemna enorm prezenţa echipelor de tradiţie în prima ligă: "Şi pentru fotbalul românesc ar fi foarte bine ca Dinamo să revină acolo unde îi este locul. Să revină Steaua în prima ligă, să revină Petrolul, să revină U Cluj, UTA, echipele de tradiţie, ar fi foarte important pentru fotbalul românesc", a mai spus Piţurcă. 

Afla mai multe despre: victor piturca 

viewscnt
Articole similare