Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV VIDEO Cum s-a bucurat Iulian Miu după victoria Stelei. Imagini SPECTACULOASE: ”Plec din ţară, dacă ratăm promovarea”

EXCLUSIV VIDEO Cum s-a bucurat Iulian Miu după victoria Stelei. Imagini SPECTACULOASE: ”Plec din ţară, dacă ratăm promovarea”

Fotbal intern

Comentarii

Steaua a învins-o pe United Bucureşti (4-1). Gruparea roş-albastră termină turul campionatului fără înfrângere.

119 goluri marcate are Steaua la finalul turului de campionat din Liga 4. Mai mult, formaţia roş-albastră a încasat doar 2 goluri în actuala stagiune. Unul dintre ele a fost reuşit de cei de la United Bucureşti, astăzi, în duelul câştigat de formaţia lui Opriţa şi Miu, scor 4-1.

Iulian Miu a sărbătorit succesul şi finalul turului de campionat alături de fani. A făcut-o într-un stil propriu, demonstrând încă o dată că inima sa este roş-albastră.

”Foarte frumos, cu toate că a fost frig ne-am mişcat destul de bine. Cunoşteam adversarul, mă aşteptam la acest scor, s-a construit la Steaua o echipă competitivă şi lucrul ăsta se şi vede, suntem pe primul loc la 5 puncte. Cred că ne vom distanţa odată cu trecerea timpului, aşteptăm returul, se mai joacă încă o etapă din retur şi Cupa şi vom începe în martie, vom merge cred la fel de bine şi ne vom întări, vom aduce 2-3 jucători. Aşteptăm acel play off acolo unde punctele sunt altfel, se intră cu 3 puncte primul loc, locul 2 cu două puncte, locul 3 cu un punct şi locul 4 cu zero puncte” a mărturisit Miu, după meci, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

”Uşor, uşor ne apropiem de Liga a 3-a, am văzut şi nişte meciuri din Liga a 3-a, cred că vom face faţă şi chiar putem să promovăm cu echipa asta.E această presiune a rezultatelor, doi ani de zile s-a ratat obiectivul şi suntem conştienţi că anul ăsta nu putem să mai riscăm nimic.De asta sunt aceste ambiţii între noi şi adversarul principal cu care am jucat astăzi, Bucharest United. Cred că am dovedit că suntem mai buni şi merităm să fim în continuare pe primul loc şi să mergem la baraj. Nu vrem să riscăm, de asta vom face o analiză bine conturată când vom intra în vacanţă, vedem ce trebuie să mai facem pentru retur şi pentru acel play off şi baraj” a mai spus fostul internaţional român.

Miu crede că ar fi de neiertat ca Steaua să nu promoveze în acest an în Liga a treia şi a făcut o nouă promisiune: ”Ar fi de neiertat ca la anul să fim iar în Liga a 4-a, nici nu  vreau să mă gândesc, eu am mai spus-o şi o spun în continuare, dacă cumva se ratează promovarea voi pleca din ţară. Cred că şansele sunt foarte mari să fim în Liga a 3-a. Şi la ce am văzut eu că se joacă în Liga a 3-a, să ajungem în Liga a 2-a. Poate cu timpul vom  ajunge şi în Liga 1” a mai spus Miu, în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

 

Afla mai multe despre: iulian miusteaua 

viewscnt
Articole similare