Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV VIDEO | Florin Prunea a vorbit deschis despre revenirea la Dinamo: ”Am discutat cu Negoiţă!”

EXCLUSIV VIDEO | Florin Prunea a vorbit deschis despre revenirea la Dinamo: ”Am discutat cu Negoiţă!”

Superliga

Comentarii

Florin Prunea a vorbit deschis despre revenirea la Dinamo, după ce suporterii l-au cerut în conducerea clubului. Fostul preşedinte al lui Poli Iaşi spune că a purtat negocieri cu Ionuţ Negoiţă, dar n-au picat de acord în privinţa duratei contractului.

Imediat după ce Dinamo a fost eliminată din optimile Cupei, de Csikszereda, suporterii au făcut scandal şi au cerut, printre altele, ca Florin Prunea să vină preşedinte la Dinamo. În direct la Telekom Sport, fostul portar a ţinut să le mulţumească fanilor, dar spune că o astfel de mutare este destul de complicată în acest moment.

Prunea susţine că a purtat negocieri cu Ionuţ Negoiţă, dar nu au ajuns la un acord în privinţa perioadei în care ar fi urmat să se desfăşoare contractul. Fostul portar susţine că Negoiţă i-a propus o înţelegere pe un an, lucru cu care n-a fost de acord:

”Le mulţumesc suporterilor, îmi face plăcere că ei apreciază munca pe care eu am făcut-o ca şi conducător la Dinamo. Eu mi-am apărat interesul clubului şi ultima dată când am fost cu riscul de a pleca. Punctul meu de vedere e clar. Nu renunţ la principiile mele: fişa postului şi munca. Eu nu vin într-un loc călduţ. Sigur, nu este un moment uşor la Dinamo, dar cred că se poate trece peste. Nu depinde nici de mine nici de fani ca eu să ajung la Dinamo.

Sunt fost coleg cu Mircea Rednic, dinamovişti amândoi. Avem multe chestii care ne leagă. Preşedintele şi antrenorul sunt foarte importanţi. Preşedintele trebuie să fie în spatele antrenorului mereu şi la bine şi la rău. Sunt mai multe lucruri care ne apropie, decât cele care ne despart.

Au mai fost discuţii cu Negoiţă acum două săptămâni. N-aş fi vrut ca David să facă discuţia publică. Nu ne-am înţeles la perioadă nu la bani, nu văd de ce eu trebuia să vin la Dinamo pentru o lună sau două, nu era în regulă. Cu siguranţă că odată şi odată mă voi întoarce acasă.

E deranjant că nu-şi asumă nimeni absolut nimic. Aici este marea problemă la Dinamo: competenţă şi nimeni nu răspunde pentru ceea ce face”, a declarat Florin Prunea pentru Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: florin pruneadinamoliga 1cupa romaniei 

viewscnt
Articole similare