Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV VIDEO Marius Croitoru a anunţat la ce echipă ar putea ajunge din vară: ”Nu are mulţi suporteri, dar îşi propune multe an de an!”

EXCLUSIV VIDEO Marius Croitoru a anunţat la ce echipă ar putea ajunge din vară: ”Nu are mulţi suporteri, dar îşi propune multe an de an!”

Superliga

Comentarii

Marius Croitoru (40 de ani) este pe banca tehnică al echipei FC Botoşani din 2019.

În vară antrenorului îi expiră contractul şi nu ştie dacă va rămâne la Botoşani. Ba mai mult, Croitoru a dezvăluit că sunt şanse să ajungă la o echipă din România!

În exclusivitate pentru Telekom Sport, Croitoru a oferit mai mult detalii. 

”Am o echipă pe care visez să o antrenez, dar nu pot să spun care. Este din România. Eu contractul cu FC Botoşani îl închei în vară şi există posibilitatea să plec tot în România. Dar nu la o echipă la care se vor aştepta foarte mulţi. 

(n.r. la FCSB?) Nu. Am spus la o echipă la care nu se vor aştepta mulţi, nu pot să dau nume acum. Este din prin sudul ţării. Nu este o echipă de top şi nu are mulţi suporteri, dar este o echipă care îşi propune multe an de an. Este posibil să îmi prelungesc contractul cu FC Botoşani, orice e posibil dar mai e mult pana în vară mai avem de calificat echipa în playoff”, a declarat, în exclusivitate, pentru Telekom Sport, Marius Croitoru. 

FC Botoşani se află pe locul 2 în Liga 1, cu 20 de puncte, la o lungime de liderul CFR Cluj, care înfruntă Universitatea Craiova în această seară.

Rezultatele înregistrate de FC Botoşani în actualul sezon de Liga I:

FC Botoşani - FCSB 0-0

FC Voluntari - FC Botoşani 0-1

Universitatea Craiova - FC Botoşani 1-2

FC Botoşani - UTA Arad 2-1

Gaz Metan - FC Botoşani 0-1

FC Botoşani - Rapid 0-2

Sepsi - FC Botoşani 1-1

FC Botoşani - CFR Cluj 1-0

Dinamo - FC Botoşani 1-2

Afla mai multe despre: fc botosanimarius croitoru 

viewscnt
Articole similare