Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Viitorul, mutare pe piaţa transferurilor! Mircea Rednic a primit un fundaş din străinătate

EXCLUSIV | Viitorul, mutare pe piaţa transferurilor! Mircea Rednic a primit un fundaş din străinătate

Farul Constanța

Comentarii

Viitorul l-a transferat pe Artur Crăciun (22 de ani), un fundaş central crescut în Moldova, care până în august 2020 a jucat la U Cluj, în Liga 2.

Telekom Sport a aflat că Viitorul s-a întărit în zona centrală a defensivei. Potrivit surselor apropiate de clubul lui Gică Hagi, formaţia de la malul Mării Negre l-a transferat pe Artur Crăciun, fundaş central care vine din Ungaria, de la Honved, unde a fost cedat anul trecut de U Cluj.

U Cluj l-a cedat pe apărătorul crescut la Zimbru Chişinău în august 2020 în Ungaria, iar după doar câteva luni acesta face cale întoarsă spre România.

Artur Crăciun, fundaş central de 1,93 întălţime, e o adiţie importantă pentru Viitorul, care avea nevoie de încă o "piesă" în centrula ăpărării.

În Ungaria, Crăciun a jucat şapte minute în două meciuri la Honved, conform transfermarkt.com, fără să marcheze sau să ofere pase de gol. Telekom Sport a aflat că fundaşul a ajuns la Ovidiu şi urmează să fie prezentat oficial.

Zimbru Chişinău, Sheriff Tiraspol, Milsami Orhei, U Cluj şi Honved sunt echipele pe care le avea până acum Artur Crăciun în CV.

Afla mai multe despre: artur craciunviitorulliga 1transfer 

viewscnt
Articole similare