Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Vine cutremurul la CSM? Meciul pierdut cu Bietigheim a agitat apele: ”Asta cred că vom vedea”. Ce antrenor ar putea veni

EXCLUSIV | Vine cutremurul la CSM? Meciul pierdut cu Bietigheim a agitat apele: ”Asta cred că vom vedea”. Ce antrenor ar putea veni

Handbal

Comentarii

Înfrângerea din deplasare cu Bietigheim o duce pe CSM într-un punct în care a mai fost o singură dată în ultimii cinci ani - în punctul în care pierde două meciuri la rând. Conducerea CSM-ului şi-a pierdut răbdarea după doar opt meciuri cu Magnus Johansson pe bancă.

Conducerea CSM-ului nu mai are răbdare cu antrenorul suedez al campioanei. Bucureştencele au pierdut cu Vâlcea în Liga Naţională şi cu Bietigheim în Liga Campionilor şi i s-a căutat deja înlocuitor suedezului venit în vară la CSM. Cel mai probabil se va renunţa la a mai aduce tehnicieni nordici. Din 2014 încoace cu excepţia a şase luni, cu Aurelian Roşca pe bancă, CSM a avut fie antrenori danezi, fie suedezi. Oficialii ar urma să se orienteze către un antrenor francez, Frederic Bougeant, actual tehnician al lui Nantes şi fost antrenor al lui Rostov. 

Imediat după meciul pierdut cu Bietigheim, fostul mare handbalist Bogdan Voina a anunţat ce urmează pentru CSM. „Cu siguraţă cei din conducere vor fi nemulţumiţi de acest rezultat. În primul rând deranjant e că jocul echipei nu funcţionează. Având în vedere valoarea jucătoarelor e anormal să pierzi la Bietigheim. Vom vedea cred nişte schimbări”, a declarat Voina la Telekom Sport. 

Antenorul francez a mai fost ofertat în trecut de CSMB, după Final Four-ul de anul trecut, dar semnase deja cu Nantes.

Frederic Bougeant a participat cu Rostov în Final Four-ul Ligii Campionilor şi a pierdut finala mică în faţa CSM-ului.

De asemenea, francezul a câştigat titlul şi Cupa atât în Rusia cât şi în Franţa.

Afla mai multe despre: csm bucuresti 

viewscnt
Articole similare