Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Visul lui Antal, încă realizabil: "Toată lumea mă întreabă asta". Cum arată experienţa lituaniană pentru fostul campion al României

EXCLUSIV | Visul lui Antal, încă realizabil: "Toată lumea mă întreabă asta". Cum arată experienţa lituaniană pentru fostul campion al României

Stranieri

Comentarii

Liviu Antal joacă de doi ani şi jumătate la Zalgiris, iar atacantul nu a renunţat la gândul de a îmbrăca din nou tricoul naţionalei României.

Golgheter în ţara baltică în 2018, Antal a bifat doar 6 minute pentru prima reprezentativă. Se întâmpla în 2011, într-un amical cu Paraguay, jucat în America de Sud. Atunci, Liviu tocmai luase titlul cu Oţelul în Liga I. 
 
"Toată lumea mă întreabă acest lucru, despre naţională. Cred că orice fotbalist îşi doreşte să ajungă la echipa naţională, dar fiecare antrenor are strategia lui, are o gândire anume şi un profil anume al jucătorilor. Eu ce pot să fac este să joc cât de bine pot, să înscriu cât de mult, iar dacă vreodată voi fi convocat, în următoarea perioadă, normal că voi răspunde cu bucurie" a declarat fotbalistul de 30 de ani. 
 
Antal explică în exclusivitate pentru Telekom Sport motivele pentru care a decis să rămână în Lituania deşi a avut alte propuneri tentante. 
 
"În primul rând am ales să mă duc într-un loc unde sunt apreciat, într-un loc unde lumea se bucură că fac parte din proiectul lor, se bucură că pot să fiu alături de ei şi bineînţeles că am găsit un club foarte bine organizat, chiar dacă nu e un club foarte mare în Europa, dar încearcă să fie foarte profesionişti" a mai adăugat fostul gălăţean. 
 
 

Afla mai multe despre: liviu antallituanianaţionalăzalgirisgolgheter 

viewscnt
Articole similare