Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Visul lui Nicolae Dică pentru cariera de antrenor: "Vreau să fac asta"

EXCLUSIV | Visul lui Nicolae Dică pentru cariera de antrenor: "Vreau să fac asta"

Fotbal intern

Comentarii

Invitat la podcastul 1 la 1 cu Mircea Meşter, podcastul Orange Sport, Nicolae Dică (42 de ani) şi-a dezvăluit visul pentru cariera de antrenor. "Nic" vrea să "lege" foarte bine un nucleu de jucători, la o echipă, cu care să joace mereu şi lumea să înveţe echipa pe de rost.

Nicolae Dică are un vis pentru cariera sa de antrenor. Vrea ca echipa sa să fie ştiută de pe de rost de suporteri atunci când vin la stadion şi vrea să reuşească să facă acest lucru la unul dintre cluburile la care va merge să antreneze.

EXCLUSIV | Visul lui Nicolae Dică pentru cariera de antrenor: "Vreau să fac asta"

Dică şi-a adus aminte, la podcastul cu Mircea Meşter, că generaţia "roş-albastră" 2005/2006, cu performanţe extraordinare în România şi în Europa, avea un nucleu bine stabilit de jucători şi cu greu îşi găsea altcineva loc printre titulari.

Visul lui Nicolae Dică e să ajungă, la o echipă pe care o va antrena, să facă la fel, iar atunci când suporterii merg la stadion să ştie jucătorii titular pe din afară.

"Vorbesc de generaţia mea, eram... Aveam un lot de 23, dar eram 14-15, un nucleu, mai erau jucători tineri. Se schimbau puţini jucători. Jucam şi în cupele europene, şi în campionat, se schimbau foarte puţini jucători. Acum sunt şi mai multe meciuri, se mai schimbă.

Visul meu ca antrenor e ăsta, de a face o echipă... Suporterul când vine la stadion, să ştie echipa pe din afară. Cum eram eu când mă duceam la FC Argeş, ştiam echipa pe din afară. Că apărea o accidentare, o suspendare, ok. Dar, în mare, 90% suporterii să ştie echipa", a spus Nicolae Dică.

Afla mai multe despre: nicolae dicavisantrenorechipa 

viewscnt
Articole similare