Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Vlad Chiricheş revine! Veste excelentă dinspre Serie A

EXCLUSIV | Vlad Chiricheş revine! Veste excelentă dinspre Serie A

Stranieri

Comentarii

Secundul naţionalei, Nicolae Dică, a anunţat că fotbalistul lui Sassuolo, Vlad Chiricheş, va fi apt în mai puţin de o lună şi, astfel, sunt şanse mari ca acesta să poarte banderola de căpitan al României la barajul pentru EURO 2020.

Vlad Chiricheş revine la Sassuolo

Vlad Chiricheş a revenit la antrenamentele celor de la Sassuolo, după accidentarea gravă suferită la mijlocul lunii octombrie, în partida dintre Insulele Feroe şi România, din cadrul calificărilor pentru EURO 2020. Atunci, fundaşul central a suferit o ruptură musculară şi a fost înlocuit în minutul 39 al meciului.

Staff-ul naţionalei a aflat că fundaşul central îşi va reveni complet în cel mult trei săptămâni, astfel că va avea suficient timp pentru a-şi reintra în ritm şi pentru partida Islanda - România: "Chiricheş din ce am înţeles în două, trei săptămâni va fi apt", a decarat Nicolae Dică în cadrul emisiunii Sport Report. 

Până la accidentare, Chiricheş evoluase în patru meciuri în Serie A, ca titular şi integralist, cu un bilanţ de o victorie şi trei înfrângeri.

Românul a fost achiziţionat de Sassuolo de la Napoli, vara trecută, sub formă de împrumut, pentru care a plătit 2 milioane de euro, cu obligaţia de cumpărare în vara anului 2020, pentru sumă ce se învârte în jurul a 10 milioane de euro. Cota de piaţă a lui Vlad Chiricheş, conform site-ului Transfermarkt, este de 6 milioane de euro.

Vlad Chiricheş revine la naţională

Meciurile din semifinalele play-off-ului se vor disputa pe 26 martie, atunci când România se va deplasa în Islanda. Finala, care se va disputa în Ungaria sau Bulgaria, va avea loc pe 31 martie. Turneul final al Campionatului European este programat în perioada 12 iunie - 12 iulie 2020.

Afla mai multe despre: vlad chirichesvlad chiriches accidentareislanda romania 

viewscnt
Articole similare