Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Vladimir Screciu şi-a fixat obiectivele pentru 2019. Ce planuri are cu Genk

EXCLUSIV | Vladimir Screciu şi-a fixat obiectivele pentru 2019. Ce planuri are cu Genk
Comentarii

In vacanţa de iarnă, fotbaliştii români fac ture prin aeroport. Unii vin, alţii pleacă. Vladimir Screciu s-a întors din Belgia pentru a petrece sărbătorile acasă. A fost transferat în vară de Genk, dar n-a jucat deloc din cauza unei accidentări.

"Deja am început alergările, uşor, uşor o să intru şi cu echipa şi cred că, pe la mijlocul lui ianuarie, o să mă antrenez normal. Am un moral bun, pentru că am avut încredere în mine, am avut încredere în persoanele de lângă mine care m-au ajutat foarte mult, m-au ajutat cei de la club, au fost mereu lângă mine, deci rămâne doar să mă bucur pentru acest lucru şi, după cum vedeţi, recuperarea mea decurge foarte bine" , a declarat Vladimir Screciu pentru Telekom Sport.

Genk e lider în Belgia si va juca si în primăvara Europa League. Daca se recuperează, Screciu s-ar putea duela în 16-imi cu fostul coleg de la Craiova, Alexandru Băluţă. Genk a picat cu Slavia Praga. 

"Chiar m-am bucurat şi i-am scris imediat. Şi el aşteaptă, vom vedea la sfârşit ce se va întâmpla. Eu sper ca Genk să se califice" , a continuat Screciu.

Si Adi Popa s-a întors în ţară. Are planuri mari pentru anul viitor dupa ce tocmai a fost transferat de Ludogoreţ. În schimb, jucătorii din Liga I pleaca în vacante dupa ce au facut sărbătorile acasă.

"Ultimele rezultate nu ne-au dat un moral foarte bun, nu am plecat în vacanţă cu o senzaţie că am făcut tot ce am putut, însă trebuie să ne reîncărcăm bateriile şi să revenim cu forţe proaspete" , a declarat Ronaldo Deaconu.

Afla mai multe despre: ronaldo deaconuvladimir screciugenkeuropa league 

viewscnt
Articole similare