Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Vom fi ca acasă în Islanda!" Săndoi nici nu se gândeşte că nu vom fi la Euro. Cuvintele măgulitoare la adresa lui Rădoi

EXCLUSIV | "Vom fi ca acasă în Islanda!" Săndoi nici nu se gândeşte că nu vom fi la Euro. Cuvintele măgulitoare la adresa lui Rădoi

Fotbal intern

Comentarii

Fost selecţioner al naţionalei de tineret, Emil Sădoi s-a bucurat sa vadă că alegerea FRF pentru prima reprezentivă a fost un antrenor venit de pe banca reprezentativei U21.

Săndoi i-a pregătit pe mici tricolori timp de şapte ani, între 2006 şi 2013. Iar antrenorul ştie care a fost atuul care l-a propulsat pe Mirel Rădoi la naţionala mare.
 
"Rădoi fiind în federaţie cred că a avut nişte avantaje conjunctural. Şi mie îmi place foarte mult de el ca antrenor. Mi-a plăcut ca fotbalist, că a fost un lider de echipă de fiecare dată, că a ştiut să se impună şi în vestiar, şi în teren, mi-a plăcut ţinuta lui. Chiar ar fi mare păcat să organizăm, să fim şi noi organizatori ai unui turneu final şi noi să nu participăm. E ca şi când toată lumea ne-ar vrea acolo numai noi nu vrem. Culoarul pe care l-am prins cred că este mult mai uşor. Ar fi fost mai greu pe celălalt culoar. Islanda e o echipă disciplinată, fără individualităţi de marcă dar cred că este o echipă care a cam spus tot ce avea de spus la ultimele două turnee finale. Cred că şansele noastre sunt de 50-50 la fiecare dintre cele două jocuri pe care le disputăm" declară Săndoi în exclusvitate pentru Telekom Sport. 
 
Rădoi va debuta cu un meci de totul sau nimic. România începe play-off-ul de calificare pentru Euro în Islanda. 
 
"Noi avem suporteri indiferent unde am juca. Şi dacă ne ducem să jucăm la Polul Nord sunt convins că cei mai mulţi suporteri tot români vor fi în tribună. Fotbalul românesc are nevoie să meargă la turneul final şi dacă a mai venit această şansă ar fi păcat să o ratăm şi pe asta. Ar fi păcat să nu fim prezenţi şi noi la turneul final organizat de noi. E contrar tuturor aşteptărilor" adaugă fostul selecţioner de la tineret. 
 

 

Afla mai multe despre: emil săndoirîădoiislandaeuro 2020play-offtineret 

viewscnt
Articole similare