Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Vor mai continua în Liga 1 antrenorii fără licenţa PRO? ”Va fi greu! Rapidul are nevoie de un antrenor cu un profil energic!”

EXCLUSIV | Vor mai continua în Liga 1 antrenorii fără licenţa PRO? ”Va fi greu! Rapidul are nevoie de un antrenor cu un profil energic!”

Superliga

Comentarii

Formaţia Rapid a remizat, scor 2-2, cu UTA Arad, după ce a condus cu 2-0 până în minutul 82 al meciului din etapa a VIII-a a Ligii I.

Mihai Iosif nu a putut să stea pe banca Rapidului la meciul de la Arad. El a fost suspendat de către FRF, cu doar câteva ore înainte de meci, după ce a oferit indicaţii din postura de antrenor fără licenţă PRO.

Invitat în studioul Telekomsport, fostul arbitru internaţional, Constantin Zotta, susţine că echipelor din Liga 1 le va fi greu în campionat fără să aibă pe bancă antrenorul care ar putea să le ofere indicaţii.

Nu doar Rapid are antrenor fără licenţă PRO în Liga 1, Marius Croitoru (FC Botoşani), Ilie Poenaru (Academica Clinceni) şi Andrei Prepeliţă (FC Argeş) nu au obţinut nici ei licenţa PRO şi nu pot oferi indicaţii jucătorilor lor. De asemenea, Constantin Zotta, susţine că Rapidul are nevoie de un antrenor cu un profil energic.

Zotta: ”Rapidul are nevoie de un antrenor cu un profil energic!”

”Echipa are nevoie de antrenori. Echipa are nevoie de energia antrenorilor şi de indicaţiile, care vin la secundă. L-aţi văzut pe Balint. Sau nu ştiu... Guardiola, Mourinho. Oricum, Rapidul are nevoie de un antrenor cu un profil activ, energic. Va fi greu. Şi la restul echipelor va fi greu, nu doar la Rapid”, a spus în exclusivitate, pentru Telekomsport, Constantin Zotta.

FRF i-a amendat pe Mihai Iosif şi Andrei Prepeliţă, după ce au oferit indicaţii

Antrenorii Mihai Iosif (FC Rapid) şi Andrei Prepeliţă (FC Argeş), care nu au licenţă Pro, au fost sancţionaţi de Comisia de Disciplină a FRF cu câte 2 etape de suspendare. Ei au primit şi o penalitate sportivă de 6.800 de lei. Tehnicienii Marius Croitoru (FC Botoşani) şi Ilie Poenaru (Academica Clinceni) au primit penalităţi de câte 2.000 de lei.

Cele patru cluburi au fost sancţionate cu câte 10.000 de lei, conform deciziei de pe frf.ro.

Şcoala Federală de Antrenori a sesizat Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal în cazul celor patru tehnicieni după ce aceştia au dat indicaţii la meciurile echipelor pe care le conduc fără să deţină licenţa PRO.

Afla mai multe despre: rapid-mihai iosif-prepeliţă-poenaru 

viewscnt
Articole similare