You are here:

Există tensiuni între Ianis Hagi şi Rangers? Ce scriu jurnaliştii de la Gazzetta dello Sport

Există tensiuni între Ianis Hagi şi Rangers? Ce scriu jurnaliştii de la Gazzetta dello Sport

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi a avut un sezon bun în Scoţia, dar presa scrie despre o eventuală despărţire a mijlocaşului român de Rangers.

Jurnaliştii de la Rangers News au precizat că între mijlocaşul român şi clubul scoţian există tensiuni, deoarece Rangers nu doreşte să îl lase la Jocurile Olimpice. Ziariştii scoţieni au rememorat un episod similar din 2004, când căpitanul echipei a plecat de la echipă, din cauză că nu a fost lăsat la Olimpiadă. 

"Starul lui Rangers, Ianis Hagi, este clar şi spune că vrea meargă la Jocurile Olimpice, iar astfel s-a ajuns la o situaţie similară cu cea care a dus la sfârşitul unei legende pe Ibrox.

Ianis este disponibil pentru naţionala olimpică a României, dar Rangers îl poate împiedica să meargă. Având în vedere că prezenţa la turneu va interfera cu meciurile lui Rangers din preliminariile Champions League, Rangers are toate motivele să-l păstreze pe Hagi. Dar băiatul ar vrea să meargă în Japonia.

În 2004, căpitanul de pe Ibrox şi internaţionalul australian Craig Moore a fost ales în echipa sa. Rangers nu şi-a dorit să-l lase şi a rezultat o bătălie ce a dus la punerea sa pe lista de transferuri şi la rămânerea jucătorului fără banderola de căpitan, înainte ca el să se transfere la M'Gladbach. Hagi este una dintre cele mai influente figuri din fotbalul românesc şi absenţa sa din echipă, combinată cu ambiţiile jucătorului, ar putea duce la o ruptură", scriu jurnaliştii scoţieni.

Fostul jucător de la Viitorul i-a informat pe cei de la Rangers, prin intermediul publicaţiei Glasgow Live, că îşi doreşte să participe cu România la Jocurile Olimpice. 

"Vreau să joc la o competiţie precum Jocurile Olimpice. Este ceva unic! Probabil nu voi mai avea o astfel de şansă în cariera mea. Mi-am făcut foarte clar punctul de vedere şi am transmis clubului că vreau să joc la Olimpiadă, dar nu am primit un răspuns clar de la Rangers", a spus Ianis Hagi, pentru Glasgow Live.

Ianis Hagi ar fi dorit de mai multe echipe puternice din Europa, iar Gazzetta dello Sport scrie despre interesul lui Lazio pentru român. Italienii ar fi dispuşi să plătească pentru el 10,5 milioane de euro. 

Daily Record a notat că Sevilla şi Leipzig ar dori să obţină semnărura mojlocaşului român. De asemenea, fosta campioană a Turciei, Istanbul Başakşehir, l-ar vrea şi ea pe Ianis, potrivit yeniasir.com.tr. Jurnaliştii turci au precizat că românul va lua o decizie după ce se va întoarce din vacanţă. 

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare