You are here:

Experţii Telekom Sport, despre revelaţia sezonului în Liga 1. Pe cine au ales Cornel Dinu şi Basarab Panduru EXCLUSIV

Experţii Telekom Sport, despre revelaţia sezonului în Liga 1. Pe cine au ales Cornel Dinu şi Basarab Panduru EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

La Minutul 91, Cornel Dinu şi Basarab Panduru au vorbit despre revelaţia sezonului în Liga 1.

Cei doi experţi ai Telekom Sport şi-au împărţit părerile. Cornel Dinu a optat pentru Academica Clinceni, formaţia antrenată de Ilie Poenaru. Panduru a ales Chindia Târgovişte, chiar dacă a recunoscut meritele lui Poenaru la Clinceni.

Cine a fost revelaţia sezonului în Liga 1?

Pentru Cornel Dinu. Academica Clinceni a fost surpriza plăcută a acestui campionat: ”Mă încumet să spun că revelaţia sezonului este Clinceni” a mărturisit expertul Telekom Sport, Cornel Dinu, la Minutul 91.

Şi Basarab Panduru s-a pronunţat asupra aceluiaşi subiect: ”Poenaru a făcut lucruri foarte bune. Să prinzi playoff-ul nu e uşor. Dacă te uiţi la jucători, lotul nu e rău. Aş aprecia mai mult ce a făcut Săndoi, pentru că nu avea jucători de mare performanţă. A câştigat o grămadă de meciuri, nu a fost o situaţie de conjunctură” a concluzionat Pandi.

”Clinceniul şi Sepsi pentru ceea ce au făcut în acest sezon. Sepsi, cum a jucat cu CFR şi FCSB, a fost impresionant. Da, nu e o surpriză, dar la cum au jucat în acele meciuri, pentru mine a fost o revelaţie” a spus şi fostul mare arbitru, Cristi Balaj

Afla mai multe despre: dinupandururevelaţia ligii 1 

viewscnt
Articole similare