Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Expertul în arbitraj a dat verdictul la fazele de arbitraj din FCSB - Farul! "O ruşine! De neconceput" | EXCLUSIV

Expertul în arbitraj a dat verdictul la fazele de arbitraj din FCSB - Farul! "O ruşine! De neconceput" | EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

Formaţia FCSB a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, luni, pe Arena Naţională, în compania echipei Farul Constanţa, în etapa a XXIV-a a Superligii.

Constantin Zotta dă verdictul specialistului la cele două faze de arbitraj care au decis scorul meciului FCSB – Farul! 

Pentru FCSB a marcat Alhassan (55). În minutul 58, Louis Munteanu a marcat pentru Farul, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid după o lungă consultare a VAR. Farul a egalat în minutul 90+5, prin Larie, care a transformat o lovitură de la 11 metri acordată în urma consultării VAR.

Horaţiu Feşnic şi brigada lui au avut parte de două momente controversate în derby-ul FCSB - Farul.

Prima dată au anulat reuşită lui Louis Munteanu pentru un ofsaid, iar ulterior, în prelungiri au dictat penalty pentru constănţeni, la o acţiune confuză. 

Costantin Zotta, Basarab Panduru, Dan Udrea şi Bogdan Cosmescu au dat verdictul în legătură cu cele două faze controversate de arbitraj din meci şi au căzut de acord că arbitrajul de pe Arena Naţională a lăsat, din nou, de dorit.

Despre faza dintre Dawa şi Popescu - unde iniţial, Feşnic a lăsat jocul să meargă, dar fost atenţionat de Andrei Chivulete, din camera VAR!

Constantin Zotta: ”Mie mi se pare că ambii jucatori sar la cap, mingea este lovită de atacant, Dawa vine şi el, este un contact acolo dar este minor. Popescu dă cu capul în spate, contactul este minor. Să găseşti aşa un contact, să te legi de el mi se pare... Nu e penalty!

Basarab Panduru: Nu e penalty. Nu mi se pare că Dawa face ceva care să ma facă să cred ceva... Nu face nimic Dawa! Nu cred că nu este arbitru care să nu.

Bogdan Cosmescu: Sunt jenat că trebuie să vorbesc despre asta. Mi-e ruşine.. Nu îl consider vinovat pe Feşnic. Este victima acestei noi indicaţii din parte Vassarar care zice că dacă te cheamă trebuie să dai. De ce simţi nevoia să îl chemi la VAR? Mă simt jenat că trebuie să vorbesc despre aşa ceva. Este o ruşine! Tu dacă mai vezi un arbitru care merge la VAR si după nu dă, să îmi spui! 

Dan Udrea: Nici mie nu mi se pare penalty!

 

Gol anulat pentru offside la Farul:

Constantin Zotta: E o ruşine! O ruşine! Dacă linia albastră e trasă bine şi ne uităm la piciorul stâng al lui Dawa, linia roşie... De neconceput! Măcar nu tragă, să ne lase în prostia noastră. Nu-mi dau seama dacă e offside sau nu, nu găsesc argumente, dar ce ne prezintă aici e o greşeală la fel de mare ca la penalty.

Echipele care au evoluat:

  • FCSB: Târnovanu - V. Creţu, Ngezana, Dawa, Radunovic - Lixandru (Popescu - 81), Şut, Alhassan - Phelipe (Coman - 46), Al. Băluţă (Miculescu - 89), Oct. Popescu (Radaslavescu - 81). Antrenor: Elias Charalambous
  • Farul: Buzbuchi - Dussaut, Larie, M. Popescu, Ganea (Boli - 61) - Vînă, Queiros (Nedelcu - 60), R. Deaconu (Cojocaru - 79) - Rivaldinho (Grameni - 46), L. Munteanu, Budescu (Grigoryan - 46). Antrenor: Gheorghe Hagi

 

Afla mai multe despre: farulfcsbhagiarbitraj 

viewscnt
Articole similare