Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Explicaţia lui Andrei Cordea după cele două eşecuri pe care FCSB le-a suferit în Turcia: ”Nici Sorescu nu ştia ce jucători o să evolueze!”

Explicaţia lui Andrei Cordea după cele două eşecuri pe care FCSB le-a suferit în Turcia: ”Nici Sorescu nu ştia ce jucători o să evolueze!”

FCSB

Comentarii

FCSB a pierdut al doilea amical din cantonamentul din Turcia, scor 1-4, cu echipa poloneză Rakov. Andrei Cordea a vorbit la finalul meciului.

Andrei Cordea a declarat la finalul partidei că oboseala şi-a spus cuvântul, însă a precizat că în următoarele zile fotbaliştii se vor odihni şi vor da tot ce au mai bun în duelul contra Hermannstadt. 

De asemenea, Cordea a subliniat că Deian Sorescu nu ştia care dintre foştii săi coechipieri o să joace şi nu a discutat acest aspect cu roş-albaştrii.

Fotbalistul a recunoscut că preparatorul fizic Thomas Neubert a făcut antrenamente grele cu jucătorii, dar a precizat că cel mai important lucru este să îşi menţină starea de sănătate bună.

Mijlocaşul ofensiv al FCSB nu a dorit să facă nicio dezvăluire în ceea ce priveşte un viitor transfer şi a afirmat că procedează astfel din respect faţă de club.

”Nici Sorescu nu ştia ce jucători o să evolueze!”

”Venim după o săptămână în care am încărcat foarte mult, era normal să nu fim sută la sută azi, dar în 6 zile o să apucăm să ne odihnim mai mult şi să fim pregătiţi pentru campionat.

Am încărcat foarte mult, acum o să fie puţin mai uşor, intrăm în săptămâna meciului şi o să fim pregătiţi pentru Hermannstadt.

Acolo contează cel mai mult, aici ne antrenăm, ne pregătim. (...)

Sunt amicale, nici Sorescu nu ştia ce jucători o să evolueze, nu ne-a spus nimic. Probabil că se vede că ei au venit aici de pe data de 2 şi nu au apucat să încarce cât am încărcat noi săptămâna asta şi s-a văzut. Dacă nu e meci oficial, sincer, nu se compară cu un meci amical, nu pot să îmi dau cu părerea”, a spus Cordea.

”Am fost împărţiţi, am împărţit minutele. În campionat contează, dar aici învăţăm şi trebuie să muncim, să alergăm mai mult şi să fim sănătoşi. Noi mereu am fost bine, de aia ne-am şi calificat într-o cupă europeană, de aceea ne-a şi calificat într-o cupă europeană.

Nu am reuşit neapărat o figură frumoasă acolo, dar suntem foarte bine. Eu sper să mă ajute Dumnezeu să fiu sănătos şi vedem cine va juca. (...) Da, suntem bine, suntem fericiţi, ne-a spus şi Pintilii că cel mai important e să fim sănătoşi, să putem juca 90 de minute, pentru că ne aşteaptă un meci foarte greu. (...)

Au fost, într-adevăr, destul de grele, dar am avut alaltăieri un antrenament în piscină şi am reuşit să ne relaxăm puţin. Cam atât”, a spus Cordea.

Afla mai multe despre: andrei cordea-fcsb-deian sorescu 

viewscnt
Articole similare