Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Explicaţia lui Jurgen Klopp după înfrângerea cu Inter: "Asistentul meu mereu spune acest lucru. Aici e arta fotbalului"

Explicaţia lui Jurgen Klopp după înfrângerea cu Inter: "Asistentul meu mereu spune acest lucru. Aici e arta fotbalului"

Liverpool

Comentarii

Liverpool a pierdut meciul retur cu Inter, scor 0-1, pe propriul teren, însă s-a calificat în sferturile de finală graţie victoriei din prima manşă, scor 2-0. Aceasta a fost prima înfrângere a "cormoranilor" după 15 partide consecutive fără eşec, în toate competiţiile.

"Dificultăţile pe care le-am avut au fost foarte apropiate faţă de ce mă aşteptam, ca să fiu cinstit. În primul rând, trebuie să o felicit pe Inter, o echipă foarte bună, făcută pentru acest fel de meciuri, care se simte bine în asemenea partide şi, totuşi, fără să jucăm prea bine, am avut câteva ocazii clare, dar nu le-am transformat. Ei nu au avut prea multe ocazii clare, dar au marcat. Cred că pe totalul celor două manşe este bine, am câştigat şi noi, au câştigat şi ei, dar noi ne-am calificat.

A fost un meci interesant, deschis, se puteau întâmpla multe lucruri. Până la urmă, noi am pierdut, este supărător, nu am venit aici să pierdem acasă, dar respect adversarul, a fost puternic, ne-a pus probleme. E bine că nu întâlnim pe Inter în fiecare săptămână, pentru că felul în care joacă este foarte înşelător, pentru că sunt o echipă de războinici şi de luptători, ca să fiu sincer.

Asistentul meu, Peter Krawietz, mereu spune, arta fotbalului e să pierzi meciurile potrivite. Nu îmi place să pierd meciuri deloc, nici lui nu-i place, dar până la urmă acesta este meciul potrivit pe care să-l pierdem" , a declarat Jurgen Klopp.

Liverpool - Inter 0-1

  • Liverpool: Alisson - Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson - Jones (Keita '65), Fabinho, Thiago Alcantara (Henderson '65) - Salah, Jota (Diaz '83), Mane. Antrenor Jurgen Klopp;
  • Inter: Handanovici - Skriniar, De Vrij (D'Ambrosio '46), Bastoni - Dumfries (Darmian '75), Vidal, Brozovici (Gagliardini '75), Calhanoglu (Vecino '84), Perisici - L. Martinez (J. Correa '76), A. Sanchez. Antrenor Simone Inzaghi

Afla mai multe despre: liverpoolklopp 

viewscnt
Articole similare