Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Explicaţia oficială pentru care Serena Williams nu participă la turneul patronat de Ion Ţiriac

Explicaţia oficială pentru care Serena Williams nu participă la turneul patronat de Ion Ţiriac

Tenis

Comentarii

Serena Williams, acum pe locul 449 WTA, nu va participa la turneul Madrid Open, deoarece are nevoie de mai multe antrenamente pentru a reveni în competiţie, au anunţat organizatorii, pe site-ul oficial.

“Serena, care urma să participe şi la evenimentul caritabil de joi, a încercat până în ultimul moment să fie aptă pentru a juca pe zgura din Caja Magica”, se arată pe site-ul madrid-open.com.

La evenimentul caritabil de joi, la care Williams urma să participe alături de Simona Halep şi de Victoria Azarenka, locul americancei va fi luat de compatrioata sa, Coco Vandeweghe.

Însă, explicaţia oficială apărută pe site-ul turneului a ridicat câteva semne de întrebare, după ce declaraţiile lui Ion Ţiriac nu i-au picat prea bine Serenei. 

"Serena are 36 de ani şi 90 de kilograme. Parcă îmi doresc altceva pentru tenisul feminin". Jucătoarea a replicat imediat: "Mereu am spus că oamenii au dreptul o opinie. E clar că tenisul feminin este mai mult decât mine, mult mai mult. Dar voi vorbi cu el, credeţi-mă! O să am o discuţie cu el. Este un comentariu ignorant, o declaraţie sexistă! Poate că este un om ignorant".

Afla mai multe despre: serenawilliamsmadrid openwtaazarenkavadewenghehalep 

viewscnt
Articole similare