Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Explicaţia pentru căderea FCSB-ului din ultimele meciuri! Fostul fotbalist important al echipei: "N-am crezut că şocul va fi atât de puternic"

Explicaţia pentru căderea FCSB-ului din ultimele meciuri! Fostul fotbalist important al echipei: "N-am crezut că şocul va fi atât de puternic"

FCSB

Comentarii

Dorin Goian susţine că plecarea lui Dennis Man la Parma a afectat jocul FCSB-ului. Echipa lui Toni Petrea a suferit înfrângeri în ultimele două meciuri din Liga 1.

Cum a afectat-o pe FCSB plecarea lui Dennis Man la Parma

Gigi Becali l-a vândut pe Dennis Man la Parma pentru suma record de 13 milioane de euro şi a sperat ca tânărul Octavian Popescu să-l înlocuiască pe fotbalistul adus de la UTA Arad. Totuşi, rezultatele FCSB-ului nu au fost cele dorite în ultimele etape. 

Echipa antrenată de Toni Petrea a fost eliminată de Dinamo din Cupa României şi a pierdut ultimele două partide din campionat. Luni seară, CFR Cluj are şansa să revină pe primul loc în Liga 1. 

Dorin Goian a recunoscut că nu se aştepta ca plecarea lui Dennis Man să afecteze major echipa: "Se pare că într-adevăr plecarea lui Man a lăsat un gol mare în ceea ce priveşte partea ofensivă. Era jucătorul care intra foarte mult în combinaţii, era jucătorul care elimina cu uşurinţă adversari din joc şi cred că o proporţie foarte mare din ocaziile FCSB-ului i se datorau lui. 

N-am crezut că şocul va fi atât de puternic după plecarea lui Man. Problema nu e că FCSB nu mai marchează, problema e că îşi creează din ce în ce mai puţine ocazii de gol. Văd o echipă fără idei pe faza ofensivă, o echipa care atunci când ajunge în treimea adversă joacă lent, destul de previzibil. Când dă de o echip[ organizată, cumulat cu un teren nu tocmai bun, are probleme şi nu reuşeşte să îi pună în dificultate", a declarat Dorin Goian la ProX. 

Afla mai multe despre: fcsbdennis mandorin goiangigi becali 

viewscnt
Articole similare