Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Explicaţii oficiale din partea CCA despre lipsa lui Haţegan de la Mondial: "Nu e niciun dezastru! El e un simbol"

Explicaţii oficiale din partea CCA despre lipsa lui Haţegan de la Mondial: "Nu e niciun dezastru! El e un simbol"

Fotbal intern

Comentarii

Ovidiu Haţegan este în momentul de faţă cel mai bine cotat arbitru român în momentul de faţă. Chiar dacă a pierdut lista pentru un loc de "central" la Campionatul Mondial din Rusia, arădeanul mai are o şansă pentru a ajunge arbitru video.

Kyros Vassaras, şeful CCA a vorbit la Telekom Sport despre Haţegan şi despre şansele ca acesta să ajungă totuşi la turneul final din vara acestui an din Rusia.

"Ovidiu îi reprezintă în acest moment pe arbitrii români. În opinia mea este un simbol pentru trecut şi pentru viitor. Suntem foarte încrezători că poate ajunge la Mondial arbitru video pentru că am avut multe realizări la nivel naţional.

Ovidiu are o şansă pentru că este unul dintre cei mai buni arbitri din lume! Sper să îl văd şi pe el acolo, aşa cum am văzut mulţi arbitri români la turnee internaţionale. Haţegan este din categoria Elite a arbitrilor, dar nu se află la Campionatul Mondial.

Ştiţi câţi arbitri europeni se află la Mondial? Zece! Deci, nu este niciun dezastru! Când vorbim despre Ovidiu de ce nu este acolo, este o întrebare foarte bună. Înseamnă că ştim că poate reuşi", a spus Vassaras pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ovidiu hateganccakyros vassarasdeciziemondialarbitraj 

viewscnt
Articole similare