Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Explicaţiile lui Deschamps pentru convocarea lui Benzema naţionala Franţei după cinci ani: "Lucrurile s-au schimbat!"

Explicaţiile lui Deschamps pentru convocarea lui Benzema naţionala Franţei după cinci ani: "Lucrurile s-au schimbat!"
Comentarii

Karim Benzema (33 de ani) a fost rechemat la naţionala Franţei după cinci ani de pauză, iar Didier Deschamps, selecţionerul "Cocoşilor galici", a explicat motivul pentru care a ales să ia această decizie.

Deschamps a refuzat să-l mai cheme pe Benzema la naţionala Franţei din cauza unui scandal cu tentă sexuală în care a fost implicat acesta, alături de Mathieu Valbuena, dar perioada de "exil" a atacantului Realului a luat sfârşit în mai 2021. Karim Benzema a fost chemat din nou la echipa naţională a Franţei, iar selecţionerul a explicat cum de şi-a schimbat opinia în legătură cu fotbalistul.

"Importante sunt ziua de azi şi de mâine, prezentul şi viitorul. Faptul că Benzema n-a fost convocat nu a făcut ca naţionala Franţei să nu aibă rezultate. Lucrurile s-au schimbat! Eu m-am schimbat şi, cu siguranţă, şi Karim! N-am să vă spun când, cum, dacă era posibil mai devreme. Condiţiile nu erau îndeplinite, dar astăzi sunt. Dacă am luat această decizie, vă puteţi închipiu că e în regulă!", a spus Didier Deschamps pentru Tele Foot.

Karim Benzema a marcat 27 de goluri în 81 de selecţii la naţionala Franţei, cu care a ratat şansa să câştige Cupa Mondială din 2018 din cauza scandalului în care a fost implicat.

"Cazul Valbuena", explicat

Acum aproape şase ani, în iulie 2015, Karim Benzema, alături de Djibril Cisse şi alţi oameni, ar fi încercat să-l şantajeze pe Mathieu Valbuena pentru a obţine bani de pe urma acestuia cu difuzarea unui clip video care conţine scene explicite de sex, în care a apare fotbalistul lui Olympiakos, care între timp a ajuns la 36 de ani. Jucătorul de la Real Madrid a fost judecat în noiembrie 2015 pentru "complicitate la tentativă de şantaj şi participare la o asociere de răufăcători". Mai mult, Benzema a fost şi arestat pentru câteva zile în acest caz.

Afla mai multe despre: karim benzemadidier deschampsexplicatiiconvocarenationala frantei 

viewscnt
Articole similare