Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Explicaţiile lui Erik ten Hag, după ce l-a ţinut rezervă pe Ronaldo până în minutul 86: "În toată cariera sa, nu a făcut acest lucru?"

Explicaţiile lui Erik ten Hag, după ce l-a ţinut rezervă pe Ronaldo până în minutul 86: "În toată cariera sa, nu a făcut acest lucru?"

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Managerul lui Manchester United, Erik ten Hag, a afirmat că atacantul Cristiano Ronaldo figurează în continuare în planurile sale pentru acest sezon, în ciuda faptului că nu l-a inclus pe fotbalistul portughez în unsprezecele de start în victoria cu 2-1 în faţa rivalei Liverpool, luni seară, în Premier League.

Ronaldo a intrat în teren în minutul 86 al meciului de pe Old Trafford, dar a fost prea târziu pentru a mai crea faze periculoase la poarta lui Liverpool.

Întrebat dacă starul lusitan, în vârstă de 37 de ani, se mai poate încadra în stilul său de joc, managerul olandez le-a declarat reporterilor: "Cred că poate găsi loc în acest sistem. În toată cariera sa, el a evoluat sub mai mulţi antrenori şi a făcut-o în mai multe stiluri şi sisteme. Întotdeauna a jucat, aşa că de ce să nu poată face asta şi acum? Pentru mine, vârsta lui nu este o problemă. Dacă eşti tânăr, eşti suficient de bun, iar când eşti mai vârstnic şi încă oferi performanţă, eşti de asemenea destul de bun".

Cristiano Ronaldo nu a fost singurul jucător ţinut pe bancă după eşecul suferit de United pe terenul lui Brentford (0-4), în etapa precedentă. Fundaşul şi căpitanul Harry Maguire a fost la rândul său sacrificat, alături de Luke Shaw şi Fred, iar Erik ten Hag a afirmat că schimbările făceau parte din planul său de joc pentru meciul cu Liverpool.

"Avem o echipă şi apoi avem un mod de joc, un stil, dar şi un plan de joc. Şi apoi te uiţi care este cea mai bună abordare a jocului, iar noi asta am făcut astăzi", a mai spus antrenorul lui United la finalul partidei cu "cormoranii".

Manchester United, care venea după două eşecuri consecutive în primele două etape ale sezonului, va juca în etapa următoare în deplasare cu Southampton, ocupanta locului 11 în clasament, pe 27 august.

Afla mai multe despre: ronaldo 

viewscnt
Articole similare