Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Explicaţiile lui Laszlo Balint după ce echipa lui nu a mai câştigat de 3 luni în Superligă: ”Ne obligă să băgăm capul în pământ!”

Explicaţiile lui Laszlo Balint după ce echipa lui nu a mai câştigat de 3 luni în Superligă: ”Ne obligă să băgăm capul în pământ!”

UTA

Comentarii

Echipa UTA Arad a pierdut vineri, pe teren propriu, meciul disputat în compania echipei Sepsi Sf. Gheorghe, scor 1-4. Partida s-a disputat în etapa a 19-a din Superligă.

Oaspeţii au deschis scorul la Arad din penalti, acordat de Cătălin Popa după un fault al lui Keseru. A transformat Cosmin Matei, în minutul 28. Egalitatea a fost restabilită în numai două minute de către Otele (min. 30). 

După pauză, Sepsi a trecut din nou în avantaj cu golul lui Marius Ştefănescu, din minutul 53, iar în minutul 64 Tudorie a dus scorul la 3-1 pentru oaspeţi. Aly Abeid a fost eliminat în minutul 69, lăsând-o pe UTA în zece. Scorul final a fost stabilit de N. Păun, în minutul 90+5.

La finalul meciului, antrenorul de la UTA, Laszlo Balint, a oferit mai multe declaraţii. El spune că echipa lui trebuie să rupă seria de rezultate negative. 

”Ne obligă să băgăm capul în pământ!”

”În prima repriză a fost un echilibru, m-a bucurat reacţia echipei, am egalat rapid după un gol luat iar din faza fixă. Suntem la retrogradare, e o poziţie care nu ne face deloc cinste. E un rezultat care ne obligă să băgăm capul în pământ.

E un moment foarte greu, dar mai sunt puncte puse în joc. Trebuie să rupem această serie de rezultate negative.

Am fi penibili să găsim scuze la asemenea scor. Se întâmplă în fotbal să treci prin asemenea momente, dar aş vrea să văd o reacţie din partea băieţilor”, a declarat Laszlo Balint.

Afla mai multe despre: uta-sepsi-balint 

viewscnt
Articole similare