Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Explicaţiile lui Luis Enrique după ce Spania a fost eliminată la Cupa Mondială de către Maroc: ”A fost vina mea. Îmi cer scuze fanilor!”

Explicaţiile lui Luis Enrique după ce Spania a fost eliminată la Cupa Mondială de către Maroc: ”A fost vina mea. Îmi cer scuze fanilor!”

Cupa Mondială

Comentarii

Echipa naţională a Marocului a învins marţi Spania în optimile de finală, scor 0-0 (3-0 la lovituri de departajare), şi s-a calificat în sferturile Cupei Mondiale din Qatar.

Spania şi Maroc au încheiat la egalitate, 0-0, după 120 de minute de joc şi calificarea s-a decis la lovituri de departajare. Maroc a început cu gol – Sabiri, spaniolii au trimis în bară prin Sarabia, iar marocanii au mai înscris o dată la execuţia lui Ziyech.

Bounou a apărat şutul lui Soler, apoi a ratat şi Maroc prin Benoun, dar Bounou a apărat şi execuţia lui Busquets pentru ca Hakimi să înscrie stabilind scorul final 3-0 şi să trimită pentru prima oară în istorie Marocul în sferturile Cupei Mondiale.

La finalul meciului, selecţionerul Spaniei a oferit mai multe explicaţii. Luis Enrique şi-a asumat în totalitate acest eşec. El le-a trasmis un mesaj şi fanilor, cărora le-a cerut scuze.  

”A fost vina mea. Îmi cer scuze fanilor!”

”Ceea ce s-a întâmplat astăzi a fost vina mea. Îmi asum întreaga responsabilitate. Vreau să le cer scuze fanilor... Săptămâna viitoare vom vorbi despre viitorul meu.

Mi-ar plăcea să-mi continui toată viaţa în echipa naţională, dar trebuie să mă gândesc şi să reflectez la ceea ce este mai bine pentru mine şi pentru Spania, dar acum nu este momentul”, a spus Luis Enrique.

Afla mai multe despre: luis enrique-maroc-spania-cupa mondială 

viewscnt
Articole similare