Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Explicaţiile lui Massimiliano Allegri, după ce Juventus a fost umilită de Maccabi Haifa, în Champions League, scor 0-2: ”Nu m-am gândit niciodată la demisie!”

Explicaţiile lui Massimiliano Allegri, după ce Juventus a fost umilită de Maccabi Haifa, în Champions League, scor 0-2: ”Nu m-am gândit niciodată la demisie!”
Comentarii

Echipa israeliană Maccabi Haifa a produs surpriza marţi, învingând acasă, scor 2-0, echipa italiană Juventus Torino.

Israelienii de la Maccabi Haifa au înscris de două în prima repriză a meciului cu Juventus: dublă Atzili în minutele 7 şi 42, iar gazdele şi-au acontat victoria cu 2-0.

La finalul partidei, antrenorul lui Juventus, Massimiliano Allegri, a dezvăluit că nu se gândeşte la demisie. El recunoaşte că fosta campionă din Serie A traversează o perioadă dificilă. 

Allegri spune că îi plac provocările şi că echipa pe care o conduce trebuie să aibă mai mult curaj. 

”Nu m-am gândit niciodată la demisie!”

”Este dificil de explicat, trebuie să rămânem tăcuţi şi să muncim mult mai mult. Trebuie să ieşim din situaţia aceasta. Vom sta în cantonament până la următorul meci, este o datorie faţă de club, faţă de noi înşine.

Este nevoie să jucăm mai mult ca o echipă. Agnelli spune că trebuie să ne fie ruşine? Are perfectă dreptate, nu am avut atitudine. E o perioadă dificilă, însă îmi plac provocările şi trebuie să avem curaj. Nu, nu m-am gândit niciodată la demisie”, a declarat Allegri, potrivit gianlucadimarzio.com.

Afla mai multe despre: juventus-champions league-maccabi haifa- massimiliano allegri 

viewscnt
Articole similare