Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Explicaţiile lui Xabi Alonso după ce Bayer Leverkusen a fost demolată de Atalanta în finala Europa League: "Nu a fost ziua noastră"

Explicaţiile lui Xabi Alonso după ce Bayer Leverkusen a fost demolată de Atalanta în finala Europa League: "Nu a fost ziua noastră"

UEFA Europa League

Comentarii

Tehnicianul Xabi Alonso consideră că jucătorii echipei Bayer Leverkusen au dat totul în finala Ligii Europa, dar nu a fost suficient pentru a câştiga trofeul în faţa echipei Atalanta.

"Nu a fost ziua noastră şi trebuie să acceptăm acest lucru. Trebuie să o felicităm pe Atalanta, a meritat să câştige. Noi nu am reuşit să ne facem jocul, ei au fost mai buni în toate. Intensitatea Atalantei a fost mai mare. Toată echipa a dat totul astăzi, dar nu a fost suficient şi trebuie să acceptăm acest lucru. Trebuie să trecem peste această dezamăgire şi să evoluăm mai bine în finala Cupei Germaniei de sâmbătă", a declarat el.

Formaţia Atalanta a învins, miercuri seară, la Dublin, cu scorul de 3-0, echipa Bayer Leverkusen, şi a câştigat în premieră Liga Europa. Finala a fost arbitrată de Istvan Kovacs. Pentru Leverkusen este prima înfrângere din sezonul 2023/2024.

 

Afla mai multe despre: xabi alonsoreactiefinala europa leaguebayer leverkusen 

viewscnt
Articole similare