Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXPLOZIV! Scandalul dintre Anamaria Prodan şi Giovanni Becali ia amploare. O nouă lovitură după plecarea lui Dennis Man de la FCSB: "La fel am păţit şi eu"

EXPLOZIV! Scandalul dintre Anamaria Prodan şi Giovanni Becali ia amploare. O nouă lovitură după plecarea lui Dennis Man de la FCSB: "La fel am păţit şi eu"

FCSB

Comentarii

FCSB a dat marea lovitură pe piaţa transferurilor şi l-a vândut pe Dennis Man la Parma, în schimbul sumei de 11 milioane de euro.

Dennis Man a devenit cel mai scump jucător plecat vreodată din Liga I. Mijlocaşul de la FCSB i-a convins cu evoluţiile sale pe oficialii Parmei să plătească 11 milioane de euro în schimbul său, sumă la care se mai pot adăuga încă 2 milioane de euro, dacă fotbalistul confirmă în tricoul echipei din Serie A.

Dincolo de recordul stabili în istoria Ligii I, transferul lui Dennis Man a iscat multe alte controverse. Anamaria Prodan, cea care îl impresariază pe mijlocaşul de 22 de ani, a fost nemulţumită de atitudinea lui Gigi Becali şi de implicarea lui Giovanni Becali în transferul fotbalistului de la FCSB la Parma. De altfel, Anamaria Prodan a dezvăluit, în exclusivitate la Telekom Sport, că Dennis Man a fost obligat să renunţe la colaborarea pe care o are cu agentul său şi să semneze un contract cu firma de impresariat a lui Giovanni Becali.

"A ajuns în Italia. Gigi Becali şi Giovanni Becali l-au obligat cu o hârtie pe o zi jumătate, că Giovanni are voie să intre în club cu el. Mi-a povestit tot ce s-a întâmplat, l-au ameninţat că nu mai joacă fotbal, că rămâne la Steaua, eternele tertipuri.

Tatăl lui a fost la palat. De trei zile înceacă să îi explice lu Gigi Becali că nu e corect, în faţa lui Dumnezeu şi a mea nu e corect în primul rând. Pentyru că eu l-am adus de când era  mic şi am avut grijă de el. 1446 Nici nu a vrut să audă, nu a mai contat nici Dumnezeu, nici Iisus Hristos. Când a auzit de bani a uitat şi de Dumnezue, şi de tot.

Este o nebunie. El a jucătorul meu, el a refuzat să semneze, în ciuda presiunilor, a refuzat să semneze cu Giovanni pe 5 ani. A spus clar că nu îl interesează să lucreze cu Giovanni Beccali şi într-un final, când l-au ameninţat şi ne-am dat seama că poate să cadă transferul ăsta, a semnat o hârtie de o zi" , a spus Anamaria Prodan la Telekom Sport.

Scandalul dintre Anamaria Prodan şi Giovanni Becali ia amploare. O nouă lovitură după plecarea lui Dennis Man de la FCSB: "La fel am păţit şi eu"

De altfel, disputa dintre Anamaria Prodan şi Giovanni Becali nu este la primul episod. Nicolae Dică a dezvăluit că, în vara lui 2008, când a plecat de la FCSB la Catania, Giovanni Becali s-a implicat la finalizarea transferului.

"Eu la fel am păţit când am plecat la Catania, aveam contract cu Ana, dar am plecat cu domnul Giovanni Becali în Italia, că el venise cu contractul, dar atunci nu s-a supărat nimeni, a lăsat şi Ana de la ea. Repet, nu a fost niciun fel de scandal atunci, pentru că şi eu plecasem pe o sumă mare la vremea respectivă, deci dacă se spune că ei se ceartă acum pe procentele din transfer, se puteau certa la fel de bine şi atunci. Când am semnat cu FCSB, eu eram sub contract cu firma lui Giovani Becali, când era el certat cu Gigi. L-am sunat, i-am spus că vreau să merg la FCSB şi mi-a zis că mă pot duce, nu-mi face niciun fel de problemă. Şi am semnat acolo" , a spus Nicolae Dică la Telekom Sport.

  • 2,5 milioane de euro a plătit Catania, în vara lui 2008, pentru transferul lui Nicolae Dică

Afla mai multe despre: dennis mananamaria prodanfcsbsteauagigi becali 

viewscnt
Articole similare