Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FA-BU-LOS! Răzvan Marin, candidat serios la golul sezonului! VIDEO | Bomba de la peste 35 de metri cu care a decis noua campioană a Belgiei

FA-BU-LOS! Răzvan Marin, candidat serios la golul sezonului! VIDEO | Bomba de la peste 35 de metri cu care a decis noua campioană a Belgiei

Stranieri

Comentarii

Mijlocaşul echipei Standard Liege, Răzvan Marin, a marcat ambele goluri ale succesului pe care formaţia sa l-a obţinut, joi seară, pe teren propriu, scor 2-0, contra campioanei en titre Club Brugge, în penultima etapă a campionatului Belgiei.

Internaţionalul român, care a fost integralist, a deschis scorul în minutul 68, din penalty, apoi a închis tabela în penultimul minut regulamentar, cu un gol dintr-o lovitură liberă de la peste 35 de metri. Răzvan Marin, transferat de Ajax pentru 12,5 milioane de euro, a ajuns astfel la zece goluri înscrise în acest sezon, în toate competiţiile.

În urma acestui meci s-a decis noua campioană a Belgiei. Este vorba despre Genk, echipa lui Vlad Screciu, care a remizat cu Anderlecht într-un meci disputat la aceeaşi oră, scor 1-1. Genk a acumulat 51 de puncte şi are patru puncte avans faţă de Club Brugge, cu o etapă înainte de final.

 

Standard Liege a adunat 39 de puncte şi a urcat pe locul al treilea, la egalitate cu echipa antrenată de Loţi Boloni, Antwerp, învinsă acasă de Gent, cu scorul de 2-1.

Duminică, Răzvan Marin va juca ultimul meci pentru Standard Liege, înaintea transferului la Ajax. În ultima etapă, echipa românului evoluează în deplasare contra noii campioane, Genk.

Afla mai multe despre: razvan marin 

viewscnt
Articole similare