Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fabio Cannavaro este pregătit de meciul de retragere al lui Mutu: ”Adrian face parte din familia mea!”

Fabio Cannavaro este pregătit de meciul de retragere al lui Mutu: ”Adrian face parte din familia mea!”

Fotbal

Comentarii

Adrian Mutu va avea meciul său de retragere în cadrul Sports Festival, duminică, de la ora 19:00, pe Cluj Arena.

La evenimentul care va avea loc duminică, 12 iunie, nu vor lipsi nume grele din fotbalul mondial, precum: Francesco Totti, Alessandro Del Piero sau David Trezeguet, care vor face parte din echipa starurilor. În echipa românilor sunt foste glorii, precum: Gheorghe Hagi sau Bogdan Stelea.

Fabio Cannavaro a ajuns la Cluj pentru meciul de retragere al lui Adrian Mutu, iar fostul Balon de Aur a avut doar cuvinte de laudă la adresa fostul atacant român. El speră ca evenimentul să fie spectaculos, chiar dacă a recunoscut că o problemă la genunchi nu îl va lăsa să joace. 

”Adrian face parte din familia mea!”

”Am foarte multe amintiri frumoase cu Mutu, am împărţit multe lucruri împreună şi Adrian face parte din familia mea. E un băiat excepţional şi fratele meu are un băiat care poartă numele de Adrian, ca şi el. Îl ştie toată lumea, nu doar ca fotbalist, ci şi ca om. Ideea acestei partide e să ne distrăm, să distrăm oamenii. Nu mai suntem jucători profesionişti, avem kilograme multe în plus.

Limba română seamănă mult cu italiana şi de-a lungul timpului am cunoscut mulţi români cu care m-am înţeles foarte bine. Feeling-ul dintre români şi italieni este unul important. Am jucat şi împotriva lui Hagi. A fost unul dintre jucătorii cei mari ai fotbalului. Un talent pur, care făcea oamenii să se îndrăgostească de fotbal. Nu voi juca, am o problemă la genunchi. O să fiu antrenor (n.r. – râde)”, a spus Fabio Cannavaro.

Afla mai multe despre: mutu-cluj-fabio cannavaro 

viewscnt
Articole similare