Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fabio Cannavaro l-a învins pe Cosmin Olăroiu. 10 cartonaşe galbene şi o eliminare într-o partidă extrem de tensionată

Fabio Cannavaro l-a învins pe Cosmin Olăroiu. 10 cartonaşe galbene şi o eliminare într-o partidă extrem de tensionată
Comentarii

Echipa lui Cosmin Olăroiu, Jiangsu Suning, a pierdut confrutarea cu Guangzhou Evergrande, scor 2-1, contând pentru etapa a şasea din campionatul Chinei, grupa A.

Ca urmare a acestui rezultat, Jiangsu Suning ajunge pe locul patru în clasament, cu 10 puncte. Adversarii lor de astăzi (n.r. - joi) urcă pe prima poziţie, cu 15 puncte, cu două mai multe decât formaţia Shandong Luneng.

Elkeson a deschis scorul pentru Guangzhou Evergrande din penalty, în minutul 24. Eder a restabilit egalitatea pentru trupa lui Olăroiu, în minutul 55, în contextul în care Jiangsu Suning evolua cu un om în plus pe teren din minutul 38, când Zhang Linpeng a văzut al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat. Chiar şi aşa, Paulinho, fost mijlocaş al Barcelonei, a reuşit să înscrie golul victoriei pentru formaţia antrenată de legendarul Fabio Cannavaro.

Graţie acestei victorii, Guangzhou Evergrande urcă pe primul loc în campionatul Chinei, grupa A, cu 15 puncte în şase etape. Shandong Luneng se află pe poziţia secundă cu 13 puncte, în timp ce Shanghai Shenhua completează podiumul cu 10 puncte. Elevii lui Olăroiu se află pe locul patru, la egalitate de puncte cu Shanghai Shenhua, cu un golaveraj mai bun, dar cu înfrângere în meciul direct, chiar în etapa precedentă.

Partida a fost extrem de tensionată, fiecare echipă încasând câte cinci cartonaşe galbene. Guangzhou Evergrande a avut om eliminat din minutul 38. Olăroiu ajunge la a doua înfrângere consecutivă în prima ligă chineză.

Afla mai multe despre: cosmin olaroiuchina 

viewscnt
Articole similare