Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fabio Grosso, după incidentele cu fanii lui Marseille: „Autocarul nostru nu ar fi trebuit să facă acest traseu!”

Fabio Grosso, după incidentele cu fanii lui Marseille: „Autocarul nostru nu ar fi trebuit să facă acest traseu!”
Comentarii

Antrenorul formaţiei Olympique Lyon, Fabio Grosso, a vorbit despre incidentele de la meciul cu Olympique Marseille, de duminică, din Ligue 1. Potrivit acestuia, trebuie remarcate defecţiunile sistemului de securitate.

Fabio Grosso, după incidentele cu fanii lui Marseille: „Autocarul nostru nu ar fi trebuit să facă acest traseu!”

„Am impresia că autocarul nu ar fi trebuit să facă acest traseu”, a spus antrenorul italian.

„Am intrat pe stadion cu două motociclete şi două maşini de poliţie apoi am plecat cu 25 de dube şi motociclete. Facem lucrurile după, dar ar trebui să le facem mai întâi. Deciziile trebuie să fie importante. Nu vorbesc despre sport, ci despre siguranţă pentru noi. Sunt eu, dar ar fi putut fi oricine în autobuzul nostru şi al suporterilor”, a spus el.

Duminică, autocarul cu care jucătorii formaţiei lyoneze veneau la stadion a fost atacat cu pietre şi mai multe geamuri au fost sparte. Antrenorul italian al celor de la Lyon, Fabio Grosso, a coborât din autocar, la stadion, cu faţa sângerândă, iar secundul său, Raffaele Longo, a fost lovit la un ochi.

Liga Profesionistă de Fotbal din Franţa a deschis o anchetă ce vizează comportamentul suporterilor lui Lyon la meciul cu Marseille

Liga Profesionistă din Franţa (LFP) a decis să deschidă o anchetă în legătură cu incidentele care au avut loc în tribune duminică, înaintea meciului dintre Olympique Marseille şi Olympique Lyon, care a fost în cele din urmă anulat.

Unii suporteri ai echipei din Lyon sunt acuzaţi că au făcut gesturi rasiste şi saluturi naziste în timp ce îşi arătau paşapoartele.

"Comportamentul suporterilor lui Lyon în zona vizitatorilor în timpul meciului Olympique de Marseille / Olympique Lyonnais: având în vedere gravitatea faptelor, Comisia de Disciplină a LFP a decis să ancheteze. Decizia va fi pronunţată la finalul şedinţei de miercuri, 22 noiembrie, în timpul căreia anchetatorul îşi va prezenta raportul", a anunţat marţi această  comisie.

Înainte de meci, autocarul formaţiei din Lyon a fost atacat cu pietre de suporterii formaţiei din Marsilia, iar antrenorul formaţiei din Lyon, Fabio Grosso, a fost rănit.

 

Afla mai multe despre: fabio grossolyonmarseilleligue 1 

viewscnt
Articole similare