You are here:

FABULOS | Jucătorul din Liga 1 pus pe lista TOP 5 "Wonderkids"! Perla lui Becali a ajuns direct în baza de date a marilor cluburi din Europa!

FABULOS | Jucătorul din Liga 1 pus pe lista TOP 5 "Wonderkids"! Perla lui Becali a ajuns direct în baza de date a marilor cluburi din Europa!

Superliga

Comentarii

Patronul FCSB-ului speră să obţină 100 de milioane pentru Dennis Man, o sumă care pare imposibilă pentru fotbalul românesc. Site-ul Planetfootball.com vine însă cu o veste extraordinară pentru Becali. Man a fost inclus între cei mai buni 5 tineri jucători pe care merită să-i cumperi la Football Manager 2019.

La trei luni de la lansarea oficială a jocului Football Manager 2019, Planetfootball.com a realizat un top al celor mai buni 5 tineri fotbalişti de mare perspectivă a căror cotă explodează. Printre ei, Dennis Man, fotbalistul pe care Gigi Becali speră să obţină o sumă uriaşă de transfer.

  • În ultimii ani, tot mai mulţi scouteri ai cluburilor importante din Europa se folosesc de baza de date a jocului Football Manager pentru a descoperi noi talente pe întreg Globul.
  • Compania care produce jocul Football Manager, Sports Interactive, a semnat recent un parteneriat prin care oferă direct informaţiile solicitate cluburilor interesate.

Man este inclus într-o listă de 5 Wonderkids (copii minune) alături de noua senzaţie a fotbalului european, Joao Felix (dorit deja de toate marile cluburile ale Europei), de Lovro Majer, Sandro Tonali (senzaţia de la Brescia) şi Krystoffer Ajar.

Despre Man, sursa citată notează: ”Este cel mai ieftin dintre jucătorii incluşi pe această listă şi te va costa în jur de 5 milioane de euro. Man este o aripă  super talentată şi unul dintre cei mai buni wonderkids din joc”.

Întrebat pe finalul anului trecut dacă va fi cel mai scump transfer din istoria Ligii 1, Dennis Man a evitat elegant răspunsul: "Nu ştiu ce să spun. Sunt fericit că se vorbeşte despre mine, dar important este ca eu să rămân concentrat pe ce am de făcut şi cu siguranţă, dacă îmi voi face treaba pe teren, va veni şi un transfer", a spus Man.

Cei mai scumpi fotbalişti transferaţi din Liga 1 în străinătate

1. Nicolae Stanciu (de la Steaua la Anderlecht, în 2016): 9,8 milioane euro
2. Vlad Chiricheş (de la Steaua la Tottenham, în 2013): 9,5 milioane euro
3. Alexandru Mitriţă (de la Craiova la New York în 2019): 8 milioane de euro
4. Florin Gardoş (de la Steaua la Southampton, în 2014): 6,8 milioane de euro
5. Cristian Săpunaru (de la Rapid la FC Porto, în 2008): 6 milioane euro

Afla mai multe despre: gigi becalidennis man 

viewscnt
Articole similare