adplus-dvertising
Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fabulos! Moldovan susţine că Jair s-a dat de gol unde execută penalty-ul în Rapid - Petrolul: "A căzut o hârtie din tribună şi el a făcut asta" | VIDEO

Fabulos! Moldovan susţine că Jair s-a dat de gol unde execută penalty-ul în Rapid - Petrolul: "A căzut o hârtie din tribună şi el a făcut asta" | VIDEO

Rapid

Comentarii

Portarul Rapidului, Horaţiu Moldovan, susţine că "l-a citit" pe fotbalistul Petrolului Ploieşti, Jair, căruia i-a apărat un penalty în prima repriză a meciului de pe Arena Naţională, la 1-0 pentru giuleşteni.

Horaţiu Moldovan, despre penalty-ul ratat de Petrolul: "Jair s-a dat de gol"

Rapid Bucureşti a învins miercuri, pe teren propriu, formaţia Petrolul Ploieşti, scor 3-1, într-un meci din etapa a 20-a a Superligii. Fiecare echipă a ratat câte un penalty.

Dugandzic a deschis scorul din penalty pentru Rapid, în minutul 10. A urmat ratarea din penalty a lui Ioniţă (Rapid) – min. 36 şi pe final de repriză un al doilea penalty ratat – Jair (Petrolul). Ploieştenii au egalat prin Grozav (min. 61), dar Dugandzic (min. 73) şi Pănoiu (min 90+4) au înscris golurile victoriei rapidiste.

Un moment decisiv a avut loc la 1-0 pentru giuleşteni, când brazilianul Jair n-a reuşit să egaleze pentru prahoveni. În minutul 30, mijlocaşul i-a luat mingea lui Ţicu, a pus-o la punctul cu var şi i-a făcut semn lui Horaţiu Moldovan să ridice o hârtie aruncată din spatele porţii şi căzută în stânga portarului gazdelor. 

Simţind că Jair face doar un joc, Horaţiu Moldovan a decis să schimbe şi s-a aruncat în colţul drept al porţii, iar decizia a fost una bună, întrucât a apărat şi a menţinut-o pe Rapid Bucureşti în avantaj în prima repriză. 

"Mă bucur că am reuşit să-mi ajut echipa. Aveam nevoie de cele trei puncte.

Am fost inspirat şi am reuşit să apăr acel 11 metri. Sincer, am vrut să plec în partea cealaltă, dar s-a dat singur de gol. S-a aruncat din tribună o hârtie pe colţul din stânga şi mi-a făcut semn să o iau şi atunci am schimbat decizia şi am plecat în dreapta", a spus portarul Rapidului şi al naţionalei României. 

VIDEO | Horaţiu Moldovan a apărat penalty-ul lui Jair la 1-0 pentru Rapid Bucureşti

Cu această victorie, Rapid Bucureşti a urcat pe locul al treilea în Superligă, cu 37 de puncte, iar Petrolul a pe locul al optulea, cu 29 de puncte, la un punct de zona play-off-ului. 

VIDEO | Rezumat Rapid Bucureşti - Petrolul Ploieşti 3-1, în Superligă

viewscnt
Articole similare