You are here:

FABULOS! Nici măcar Gigi Becali nu se aştepta la aşa ceva. Ce surpriză i-a făcut MM Stoica în ziua finalei Cupei României

FABULOS! Nici măcar Gigi Becali nu se aştepta la aşa ceva. Ce surpriză i-a făcut MM Stoica în ziua finalei Cupei Românieigalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB joacă cel mai important meci al sezonului în această seară, de la ora 20:00, cu Sepsi, în finala Cupei României. Cu o victorie, roş-albaştrii îşi pot trece în cont al 24-lea trofeu din istorie şi pot obţine calificarea în viitoarea ediţie a Europa League. Pentru a le purta noroc fotbaliştilor lui Toni Petrea, Mihai Stoica a mers la mănăstire în ziua partidei de pe Ilie Oană.

În ziua finalei Cupei României dintre Sepsi OSK şi FCSB, directorul sportiv al vicecampioanei, Mihai Stoica, a postat o fotografie cât se poate de interesantă pe contul oficial de Facebook.

Fotografia postată de „MM” este o icoană în care este înfăţişată Maria Magdalena, însoţită de un check-in la Mănăstirea Pantocrator, loc de pelerinaj pentru mii de credincioşi în special în perioada sărbătorilor pascale.

Ce reprezintă mănăstirea la care a mers Mihai Stoica

Cea mai nouă mănăstire din Teleorman, lăcaş care poartă poartă un nume vechi cu origini greceşti ”Pantocrator” (Atotţiitorul), s-a ridicat la Drăgăneşti Vlaşca. Sfântul loc ridicat prin grija a doi tineri credincioşi a fost închinat  Mariei Magdalena şi găzduieşte o mică parte din moaştele sfintei. Anual, în Duminica Mironosiţelor mii de pelerini vin la evenimentele organizate de mănăstire.

Gigi Becali a confirmat înclinarea spre credinţă a directorului sportiv de la FCSB

„MM Stoica a avut mentalitatea asta, să influenţeze, până acum două luni. De două luni e alt om, e schimbat. Plus de asta, el nu a avut niciodată puterea să impună. Ar fi vrut, dar nu-i permiteam eu, deşi încerca. Acum nu mai încearcă şi asta. Şi-a dat seama că trebuie să stea în ascultare de stăpân.

Munceşte, trebuie să-şi facă treaba. E prieten bun cu Tudor, au stat şase ore la bază, s-au rugat şi mi-au cerut binecuvântarea să meargă la Mănăstirea Magdalena, la Drăgăneşti. Şi am spus da. Acum ştie ce înseamnă ascultarea. Acum nu se mai supără că spun astea. Înainte se supăra, acum e luminat. Avea un întuneric al minţii...", declara în urmă cu două săptămâni finanţatorul roş-albaştrilor.

 

Afla mai multe despre: fcsbbecalimm stoica 

viewscnt
Articole similare