Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FABULOS! Un baschetbalist a fost confundat cu un fotbalist din Premier League şi s-a trezit cu o sumă halucinantă de bani în conturi. Ce a urmat

FABULOS! Un baschetbalist a fost confundat cu un fotbalist din Premier League şi s-a trezit cu o sumă halucinantă de bani în conturi. Ce a urmatgalerie foto
Comentarii

Baschetbalistul brazilian Joao Victor Gomes da Silva a avut un şoc când a văzut echivalentul a 350.000 de euro în contul său, după ce a fost confundat cu fotbalistul cu acelaşi nume.

Greşeala a fost comisă de clubul Flamengo, din Rio de Janeiro. Gomes a jucat baschet până în 2020, iar clubul a confundat datele sale cu cele ale fotbalistului Joao Victor Gomes da Silva, pe care l-a vândut la Wolverhampton, în Anglia, în luna ianuarie.

Astfel, baschetbalistul s-a trezit în cont cu suma de 1,89 milioane de reali (aproximativ 350.000 de euro).

"M-am temut, pentru că nu înţelegeam provenienţa banilor. Eu m-am gândit că cineva a făcut o greşeală la depunerea banilor sau ceva de genul ăsta. Sponsorul meu mi-a spus că trebuie să fiu atent, pentru că cineva ar putea folosi contul meu pentru a spăla bani", a povestit tânărul jucător de 19 ani pentru portalul Globo Esporte.

Flamengo îi datora bani fotbalistului Gomes, o sumă corespunzătoare unui procent din transferul său, în valoare de 18,7 milioane de euro, la Wolverhampton.

Flamengo a efectuat plata pe 27 februarie, însă şi-a dat seama de greşeală patru zile mai târziu.

"Vom regla problema cât mai repede posibil", a declarat baschetbalistul Joao Gomes, care joacă acum pentru un club de amatori din Rio.

Afla mai multe despre: baschet 

viewscnt
Articole similare