Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fabulos! Un fotbalist olandez s-a retras la doar 19 ani pentru a deveni medic! ”Voi pleca pentru a-mi transforma şi al doilea vis în realitate”

Fabulos! Un fotbalist olandez s-a retras la doar 19 ani pentru a deveni medic! ”Voi pleca pentru a-mi transforma şi al doilea vis în realitate”

Fotbal

Comentarii

Splinter de Mooij, fotbalist de doar 19 ani, de la Feyenoord, a anunţat că se va retrage pentru a deveni medic.

Splinter de Mooij şi-a anunţat retragerea din fotbal. Fotbalistul de 19 ani a dezvăluit că a luat această decizie, deoarece dorea să-şi urmeze visul de a deveni medic. Tânărul olandez reprezenta echipele de juniori ale lui Feyenoord de mai bine de şapte ani, însă, după perioada petrecută în fotbal, a realizat că doreşte să profeseze în alt domeniu.

Un fotbalist olandez s-a retras la doar 19 ani, pentru a deveni medic!

”Când am fost ales de Feyenoord în 2013 şi apoi am semnat primul meu contract profesionist, visul meu de a deveni fotbalist profesionist a devenit realitate. După 7 ani minunaţi la Feyenoord, am informat clubul că voi pleca pentru a transforma al doilea meu vis în realitate, anume să devin medic.

Îmi voi începe studiile medicale în septembrie. Mulţumesc Feyenoord, staff-ului de la Academia lui Feyenoord şi Key Sports pentru pregătirea minunată pe care am primit-o. Şi pentru coechipierii mei: mulţumesc pentru prietenie şi pentru toate lucrurile prin care am trecut împreună”, a spus de Mooij, într-o postare pe Instagram.

Olandezul jucase în aproape 100 de partide pentru echipele de juniori ale echipei din Rotterdam şi reuşise chiar şi patru apariţii pentru selecţionata U18 a Ţărilor de Jos.

Afla mai multe despre: fotbal olandasplinter de mooijfeyenoord 

viewscnt
Articole similare