Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Face faţă la orice echipă, jucător de bază!". FCU Craiova 1948, încă un "export" spre granzii din Superligă, după Compagno? | EXCLUSIV

"Face faţă la orice echipă, jucător de bază!". FCU Craiova 1948, încă un "export" spre granzii din Superligă, după Compagno? | EXCLUSIV

FC U Craiova

Comentarii

În direct la Orange Sport, după ce a fost lăudat pentru golul marcat împotriva lui Dinamo, William Baeten (26 de ani) a fost catalogat drept un jucător bun de "export" spre echipele mari din Superligă, unde "ar face faţă" şi "ar fi jucător de bază".

Invitat la Sport Report, Ovidiu Herea a vorbit în termeni frumoşi despre William Baeten şi golul marcat împotriva lui Dinamo, dar şi despre calităţile sale de fotbalist. Fostul mijlocaş al Rapidului îl vede pe Baeten facând faţă cu brio la orice echipă mare din Superligă.

William Baeten de la FCU Craiova 1948, bun pentru granzii Superligii: "Face faţă la orice echipă"

Silviu Tudor Samuilă, moderatorul Orange Sport, a adus în discuţie calităţile lui William Baeten şi a ridicat întrebarea dacă nu cumva belgianul este un jucător de nivel mai mare decât FCU Craiova 1948, echipa sa actuală, având în vedere prestaţiile.

Ovidiu Herea i-a dat dreptate. "(n.r. - Vi se pare un jucător de mai mult de Craiova?) Mie mi se pare un jucător util, care munceşte, mai ales pentru Liga 1. Într-o echipă de fotbal ai nevoie şi de astfel de jucători, care muncesc. Face şi treaba aia pe care n-o fac jucătorii tehnici, care şi pianul, dar şi cântă la el. Cred că ar face faţă la orice echipă din Liga 1 şi ar fi un jucător de bază. În ziua de azi trebuie să faci ambele faze, să fii predispus la efort", a spus Herea, la Orange Sport.

Transferat la FCU Craiova 1948 în vara lui 2020, William Baeten s-a impus la olteni şi a devenit un fotbalist important. În acest sezon, belgianul a strâns opt partide (385 de minute), un gol şi o pasă de gol în tricoul formaţiei lui Adrian Mititelu.

  • 800.000 de euro este cota de piaţă a lui William Baeten în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: william baetenfcu craiova 1948superliga 

viewscnt
Articole similare