Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Familia unui tânăr din Arabia Saudită condamnat la moarte îi cere ajutorul lui Lionel Messi: ”Cum pot ei trata un copil într-un mod atât de brutal?”

Familia unui tânăr din Arabia Saudită condamnat la moarte îi cere ajutorul lui Lionel Messi: ”Cum pot ei trata un copil într-un mod atât de brutal?”

Diverse

Comentarii

Fotbalistul argentinian Lionel Messi, ambasador al turismului saudit din luna mai, a primit o scrisoare în care este implorat să ajute la salvarea vieţii unui tânăr condamnat la moarte în Arabia Saudită, relatează Le Figaro.

Lui Messi i-a scris familia unui tânăr care a fost arestat la vârsta de 15 ani. Muhammed ala Faraj a fost arestat în 2017 pentru presupuse crime împotriva regimului saudit şi procurorii au cerut pedeapsa maximă, deşi familia susţine că băiatul a fost torturat pentru a spune că a comis faptele de care este acuzat.

”Cum pot ei trataa un copil într-un mod atât de brutal?”

“Ca ambasador al turismului Arabiei Saudite, ocupaţi o poziţie de mare influenţă. O veţi folosi pentru salvarea tânărului nostru? Gardienii din închisoare l-au agresat, l-au lovit cu picioarele şi l-au ţinut cu braţele în cătuşe deasupra capului ore întregi.

Cum pot ei trata un copil într-un mod atât de brutal?”, i-a scris lui Messi familia tânărului.

Arestat în timp ce juca bowling împreună cu prietenii săi, Mohammed al Faraj a fost trimis imediat la o închisoare pentru adulţi, deşi era foarte tânăr.

Afla mai multe despre: lionel messi-arabia saudită-psg 

viewscnt
Articole similare