Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fan al echipei Atletico Madrid, premierul spaniol Pedro Sanchez este trist după ce fanii au proferat insulte rasiste la adresa lui Vinicius: ”Mă aşteptam la un mesaj!”

Fan al echipei Atletico Madrid, premierul spaniol Pedro Sanchez este trist după ce fanii au proferat insulte rasiste la adresa lui Vinicius: ”Mă aşteptam la un mesaj!”

La Liga

Comentarii

Fan al echipei Atletico Madrid, premierul spaniol Pedro Sanchez a declarat, marţi, la New York, că este trist după ce fanii au proferat insulte rasiste la adresa lui Vinicius de la Real Madrid.

Pemierul spaniol Pedro Sanchez este trist după ce fanii au proferat insulte rasiste la adresa lui Vinicius

”Sunt un mare fan al lui Atlético Madrid, aşa că am fost foarte trist”, a declarat Pedro Sanchez pentru Politico.

”Mă aşteptam la un mesaj puternic de la cluburi împotriva acestui tip de comportament, voi întreba la clubul meu. Cred că este important ca toate cluburile de fotbal să ia în serios acest tip de comportament şi să reacţioneze”, a spus şeful guvernului spaniol.

Suporterii echipei Atlético Madrid au proferat insulte rasiste la adresa lui Vinicius Jr, atacantul brazilian al formaţiei Real Madrid, aflat deja în centrul unei controverse similare săptămâna trecută.

Zeci de suporteri au scandat insultele în afara stadionului Civitas Metropolitano, înaintea derbiului capitalei dintre Atletico şi Real, potrivit imaginilor difuzate de Cadena Cope pe reţelele de socializare.

În urmă cu o săptămână, brazilianul în vârstă de 22 de ani a avut o altercaţie cu jucătorii din Mallorca după ce şi-a sărbătorit golul cu un dans.

Vineri, căpitanul echipei Atlético, Koke, avertizase: "Dacă (Vinicius) marchează şi se hotărăşte să danseze, (...) vor fi insulte, asta e sigur” .

La emisiiunea Chiringuito Show de joia trecută, impresarul Pedro Bravo a spus că brazilianul de 22 de ani al lui Real Madrid, Vinicius Junior, ar trebui să înceteze să se "maimuţărească" în timpul sărbătoririi golurilor.

Remarcile acestuia sunt considerate rasiste de multe personalităţi din lumea fotbalului care l-au susţinut pe jucătorul ce  sărbătoreşte golurile dansând alături de colegii săi.

Echipa spaniolă Real Madrid a învins duminică, în deplasare, formaţia Atletico Madrid, scor 2-1, şi află pe primul loc în campionat.

Pe arena Civitas Metropolitano, Real Madrid a condus cu 2-0, prin golurile reuşite în prima repriză de Rodrygo (18) şi Valverde (36). Atletico a marcat în minutul 83, prin Hermoso, dar acelaşi jucător a fost eliminat pentru al doilea galben înminutul 90+1, şi Real s-a impus cu 2-1.

Afla mai multe despre: la liga-pedro sanchez-vinicius-atletico madrid 

viewscnt
Articole similare