You are here:

Fanii Fiorentinei îl vor în teren pe Ianis Hagi! Acuze dure pentru antrenorul Pioli: ”Eşti singurul om care nu îl place”

Fanii Fiorentinei îl vor în teren pe Ianis Hagi! Acuze dure pentru antrenorul Pioli: ”Eşti singurul om care nu îl place”

Stranieri

Comentarii

Suporterii Fiorentinei şi-au pierdut răbdarea cu antrenorul Stefano Pioli şi forţează apariţia lui Ianis Hagi la echipa mare. Fotbalistul român a fost mereu păstrat în lot, dar n-a evoluat în niciun minut în actuala stagiune

”Dacă nu cumva se întâmplă ceva în interiorul echipei, ceva de ordin disciplinar, atunci nu există niciun motiv pentru care Ianis Hagi să nu joace deloc în acest sezon.

Pioli, eşti singurul om care nu îl place pe Ianis! Are stofă de fotbalist, e tânăr şi nu poate să crească dacă nu va fi jucat. E incredibil ce i se întâmplă”, au scris suporterii pe una dintre paginile dedicate trupei din Florenţa.

Chiar dacă nu i s-a dat voie să se transfere, Hagi n-a jucat deloc în debutul de campionat din Serie A. N-a apărut pe teren nici când echipa conducea la scor, nici când era nevoie de un suflu proaspăt pentru că lucrurile nu mergeau deloc bine.

Hagi creşte, dar eu nu îl văd la nivelul celorlalţi fotbalişti de la Fiorentina şi din această cauză nu joacă”, a spus Pioli.

Afla mai multe despre: ianis hagifiorentinascandalpioli 

viewscnt
Articole similare