Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fanii lui Everton au început războiul cu oficialii clubului. I-au cerut deja demisia şi lui Vitor Pereira, care încă n-a fost numit oficial antrenorul echipei

Fanii lui Everton au început războiul cu oficialii clubului. I-au cerut deja demisia şi lui Vitor Pereira, care încă n-a fost numit oficial antrenorul echipei
Comentarii

Suporterii lui Everton s-au adunat, miercuri, în faţa stadionului, pentru a le cere plecarea conducătorilor clubului, dar şi antrenorului Vitor Pereira, favorit să devină noul manager al echipei.

Everton ocupă locul 16 în clasamentul Premier League, aproape de poziţiile care duc în Championship, astfel că antrenrul Rafael Benitez a fost demis. Vitor Pereira este favoritul conducerii pentru a-l înlocui pe Benitez, dar portughezul de 53 de ani nu este pe placul suporterilor.

"Pereira out, Lamparad in", a fost scris pe un zid al sediului clubului.

Pereira a sosit în Anglia la începutul acestei săptămâni, pentru a discuta cu conducătorii, iar numele lui Frank Lampard a apărut recent printre candidaţi.

Pereira s-a declarat şocat de atmosfera ostilă în care a fost primit.

"După părerea mea, unele critici nu sunt pentru mine Pentru că nu mă cunosc prea bine, nu îmi cunosc munca, nu mă cunosc ca persoană, nu-mi cunosc CV-ul. Am lucrat în multe ţări, la mai multe cluburi si am obţinut mai multe trofee. Înainte de a lucra cu o persoană, nu o poţi judeca. Este prima dată în cariera mea când văd astfel de lucruri. Nu m-am mai confruntat în carieră cu astfel de comentarii la adresa mea. CV-ul meu vorbeşte de la sine. Cred că aceste critici nu îmi sunt adresate", a spus Pereira, la Sky Sports.

Pereira nu este însă ţinta principală a mâniei suporterilor echipei Everton, care îi atacă în principal pe proprietarul Farhad Moshiri şi pe oficialii clubului, cărora li se cere să plece.

În cariera lui, Pereira a antrenat, printre altele, echipele Santa Clara, FC Porto, Al Ahli, Olympiacos Pireu, Fenerbahce, Munchen 1860, Shanghai SIPG. Ultima dată, portughezul şi-a încheiat prematur al doilea mandat la Fenerbahce, echipă la conducerea căreia a fost numit în iulie 2021 şi dat afară în decembrie.

Afla mai multe despre: everton 

viewscnt
Articole similare