Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fanii lui U Cluj au înnebunit după înfrângerea cu Hermannstadt! Ely Fernandes a fost atacat de suporteri: ”Mercenarilor!”

Fanii lui U Cluj au înnebunit după înfrângerea cu Hermannstadt! Ely Fernandes a fost atacat de suporteri: ”Mercenarilor!”

U Cluj

Comentarii

FC Hermannstadt a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa U Cluj, în ultimul meci al etapei a IX-a, penultima, a play-off-ului Ligii 2. La partida de pe Cluj Arena au asistat peste 20.000 de spectatori.

În ultima etapă sunt programate jocurile: Unirea Slobozia - Petrolul, Concordia - U Cluj şi Hermannstadt - CSA Steaua (toate duminică, de la ora 16.00). Sibienii au nevoie de un egal în ultimul joc pentru a fi siguri de revenirea în prima ligă după numai un sezon.

La egalitate de puncte între echipele de pe locurile 2 şi 3, U Cluj promovează. Dacă echipa din Cluj-Napoca ratează promovarea directă, va disputa un baraj cu formaţia de pe locul 14 din Liga 1, ocupat în acest moment de Dinamo.

La final, fanii au fost supăraţi şi au cerut explicaţii. Andrei Cordoş, managerul general al clubului, l-a adus pe Ely Fernandes în faţa fanilor pentru a vorbi cu ei, dar totul a degenerat, potrivit sport.ro.

Mai mulţi fani au forţat gardul păzit de jandarmi şi l-au împins pe fostul jucător de la Farul. Fotbalistul nu a spus nimic, forţele de ordine au intervenit, iar Fernandes a fost luat din zona suporterilor. 

”Ruşine, ruşine să vă fie!”, "Mercenarilor!", ”Presa, să ştiţi că, acum trei ani, trei jucători de la Universitatea Cluj au vândut meciul lui Hermannstadt”, au fost câteva dintre mesajele transmise de suporterii lui U Cluj.

Andrei Cordoş a revenit pentru a vorbii cu fanii, dar nu a reuşit să îi calmeze. Oficialul de la U Cluj le-a spus: ”L-am adus pe jucător şi aţi vrut să-l loviţi”.

Afla mai multe despre: u cluj-liga 2-fani 

viewscnt
Articole similare