Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fanii Stelei sunt nemulţumiţi de noul echipament: „Zici că e luat de pe tarabă”

Fanii Stelei sunt nemulţumiţi de noul echipament: „Zici că e luat de pe tarabă”galerie foto

Liga 2

Comentarii

CSA Steaua şi-a prezentat, ieri, noul echipament cu sponsorul Adidas pe piept.

Oficialii Stelei anunţau că au bătut palma cu Adidas şi că vor reveni alături de sponsorul tehnic care le punea la dispoziţie echipamentul sportiv şi în '86, atunci când când „roş-albaştrii” câştigau Cupa Campionilor Europeni.

Ieri, clubul a publicat pe pagina oficială echipamentul. Fanii au reacţionat dur imediat fiind nemulţumiţi de cum arată şi de modul în care a fost prezentat.

Câteva reacţii:

„Cea mai penibila prezentare a unui echipament, din istorie”, a comentat un alt fan.

„Dacă mă lasă o lună de zile promovez orice chestie de 10 ori mai bine, să nu mai zic că design-ul este o bătaie de joc, ce e cu dungile alea, zici că suntem Bayern Munchen :))... Ceva simplu frumos...dungi peste dungi, mai ales alea albe...”, a reacţionat un altul

„Şi ziceţi că de la ăştia se aşteaptă să găsească o soluţie privind promovarea?”

„Zici ca e luat de pe taraba!”

Cu Adidas pe piept, Steaua Bucureşti a relizat cele mai mari performanţe din istorie, la sfârşitul anilor 80 şi începutul anilor 90.

Bogdan Marinescu, mulţumit de noul echipament al Stelei

Bogdan Marinescu, managerul secţiei de fotbal de la CSA Steaua, consideră noul echipament o reuşită. 

„Eu mi-am dorit la fel de mult ca suporterii Stelei să evoluăm în marca Adidas încă din etapa a doua. Au fost câteva dificultăţi cu furnizorii, dar e bine că până la urmă s-au rezolvat. Săptămâna viitoare, o parte din echipamentul intermediar va ajunge la club şi sperăm să-l avem branduit la meciul cu Ripensia de acasă. 

Vreau să-i multumesc sponsorului principal, pentru că a aderat la ideea gândită şi asumată de la început de mine, fără costuri din partea clubului vis-a-vis de echipament. Mi-am setat câteva priorităţi pe termen scurt şi anume, aducerea unui echipament demn de tradiţia clubului nostru, completarea lotului cu sportivi de valoare şi asigurarea tuturor condiţiilor pentru ca echipa să performeze”, a spus Bogdan Marinescu, la prezentarea echipamentului. 

CSA Steaua îşi prezintă noul echipament Adidas: „Cu ei pe piept, clubul a realizat cele mai mari performanţe din istorie!”

Afla mai multe despre: csa steaualiga 2echipament steaua 

viewscnt
Articole similare