Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fanii sunt în culmea fericirii! Veste uriaşă pentru Petrea. Revenire spectaculoasă la FCSB

Fanii sunt în culmea fericirii! Veste uriaşă pentru Petrea. Revenire spectaculoasă la FCSBgalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB s-ar putea baza în curând şi pe serviciile jucătorului în care atât Gigi Becali, cât şi Mihai Stoica au mare încredere.

FCSB merge ceas în Liga 1 şi pune presiune pe liderul Universitatea Craiova. Cuplul Toni Petrea - Thomas Neubert pare că a recalibrat gruparea roş-albastră, iar startul de sezon o anunţă pe FCSB drept principala favorită la titlu, într-o companie selectă, completată de CFR Cluj şi Universitatea Craiova.

Veste uriaşă pentru Petrea. Revenire spectaculoasă la FCSB

15 meciuri are Anton Petrea ca principal la FCSB, iar echipa sa a marcat deja de 40 de ori. Florin Tănase şi Dennis Man par cei mai în formă jucători ai echipei, iar FCSB nu-l are la dispoziţie pe Florinel Coman, probabil cel mai bun fotbalist din competiţia internă. Luni seara, FCSB a trecut fără emoţii de Chindia, scor 2-0, şi a pus presiune pe liderul Universitatea Craiova. În octombrie, FCSB a învins Dinamo, Academica Clinceni, Hermannstadt şi Chindia, adică toţi adversarii pe care i-a întâlnit. În total, echipa lui Petrea a marcat 12 goluri, adică o medie de trei reuşite pe meci. Mai mult, în ultimele trei jocuri, FCSB nu a primit gol.

Totuşi, de când Toni Petrea a preluat FCSB, gruparea patronată de Gigi Becali a primit în total 23 de goluri. Semn că din punct de vedere defensiv, e loc de mai bine la echipa roş-albastră.

Vestea pe care mulţi dintre fanii roş-albaştrilor o aşteaptă este că lotul FCSB-ului va fi completat în curând şi cu Dragoş Nedelcu, un fotbalist apreciat de conducerea clubului, dar şi de fani. Pana la inceputul lunii noiembrie ar trebui sa fie apti pentru a reveni pe gazon si Dragos Nedelcu si Lucian Filip, care s-au accidentat in iunie, in duelul cu CFR Cluj.

In plus, tot pe final de noiembrie este asteptata si revenirea lui Florinel Coman, care a avut probleme medicale dupa meciul cu Backa Topola, din preliminariile Europa League.

Faptul că Nedelcu ar urma să fie apt de joc pe finalul acestei luni este totodată o veste excelentă pentru zona defensivă a echipei lui Petrea. Datorită abilităţilor sale, Nedelcu poate juca atât în faţa apărării, cât şi ca fundaş central, adică încă o soluţie în plus pentru fostul secund al lui Reghecampf. În urmă cu câteva luni, Gigi Becali i-a transmis lui Mihai Stoica preferinţele sale în privinţa postului de fundaş central, după problemele apărute între conducere şi Bogdan Planic, care a forţat plecarea de la echipă. În aceste luni, FCSB a căutat fundaşii doriţi, a negociat pentru Andrei Chindriş şi a urmărit jucători din străinătate, dar nu s-a găsit nicio variantă convenabilă. În aceste condiţii, FCSB primeşte importanta veste a revenirii lui Dragoş Nedelcu, fotbalist care poate acoperi acest gol. În cadrul unei conferinţe de presă, Mihai Stoica a confirmat anunţul făcut pentru Telekomsport.ro şi automat revenirea lui Nedelcu. Astfel, Lucian Filip şi Dragoş Nedelcu vor fi reprofilaţi pe postul de fundaş central, pentru ca FCSB să aibă soluţii de înlocuire pentru George Miron şi Iulian Cristea.

Lucian Filip a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate ale genunchiului, în timp ce Dragoş Nedelcu s-a ales cu o ruptură de ligament: ”O să revină Dragoş Nedelcu, care părerea mea este că o să fie un fundaş central foarte bun” a avertizat şi Gigi Becali într-o conferinţă de presă susţinută acum câteva luni, semn că FCSB se bazează pe revenirea jucătorului transferat de la Viitorul şi pentru acest rol de fundaş central.

  • 1 milion de euro este cota lui Dragoş Nedelcu

  • 27 de selecţii are el în naţionala de tineret a României

  • 124 de meciuri a jucat în Liga 1

Chindia Târgovişte - FCSB 0-2, în Liga 1

FCSB a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Chindia Târgovişte, în ultimul meci al etapei a noua a Ligii 1.

Golurile au fost marcate de Cristea '23 şi Tănase '56.

Chindia: Aioani - Căpuşă (Martac '90+2), Piţian, Paul Iacob, Fomba - Neguţ (Atanase '86), Raţă, Dulca (Cherchez '86), Yameogo (Neicuţescu '71) - D. Popa, Florea (Berisha '71). Antrenor: Emil Săndoi

FCSB: Andrei Vlad - Creţu, Cristea, Miron, Panţâru (Popescu '57) - Simion (Şut '46), Vînă (Buş '46), Olaru (Oaidă '77) - Man, Tănase (Buziuc '90+2), Moruţan. Antrenor: Anton Petrea

 Galerie foto

Afla mai multe despre: dragoş nedelcutoni petreafcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare