You are here:

Fanul dinamovist care a intrat pe teren şi a ”driblat” un steward a avut o explicaţie incredibilă pentru gestul său. Ce a putut declara suporterul

Fanul dinamovist care a intrat pe teren şi a ”driblat” un steward a avut o explicaţie incredibilă pentru gestul său. Ce a putut declara suporterul

Superliga

Comentarii

Dinamo s-a impus în faţa Unirii Slobozia în etapa a noua din Superliga, scor 1-0, la capătul unui meci în care cele două echipe şi-au împărţit reprizele şi momentele bune de joc.

În minutele de prelungire, cu câteva secunde înainte de fluierul de final, un suporter al ”câinilor roşii” a pătruns pe teren, a alegat câteva zeci de metri, a ”culcat” un steward, însă a fost reţinut într-un final de oamenii de la pază.

După meci, fanul dinamovist a declarat că nu regretă că va fi amendat şi va primi interdicţie pe stadioane şi a explicat că a făcut acest gest pentru a le acorda favoriţilor un timp de odihnă, după momentele bune de joc ale Sloboziei.

Suporterul rebel ce a întrerupt Dinamo - Slobozia consideră că i-a salvat pe ”câini”: ”Habar n-aveau de ei”

„Amenda este între 250 şi 500 (n.r lei). Am alergat ca nebunul şi am dat ca Mihalcea, adică rateu. Este prima dată când intru pe teren, m-am simţit foarte bine. Am vrut să întrerup meciul că ai noştri erau praf şi pulbere.

Habar n-aveau de ei, am zis că dacă intru pe teren fac o diversiune şi se mai potoleşte jocul. Nici nu mai ştiau unde e mingea.

Pentru Dinamo aş face asta oricând! Sunt mare fan Niculescu, Dănciulescu şi Kopic. Îmi place că a adus atitudine, nu ca cel dinainte (n.r. Ovidiu Burcă)”, a spus suporterul pătimaş, potrivit GSP.

În acest moment, Dinamo este pe locul trei în Superliga, cu 15 puncte după nouă etape.

  • VIDEO cu suporterul dinamovist ce a intrat pe teren în meciul cu Unirea Slobozia

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare